1
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

POMOĆNI TRENER LIVERPULA: Marko je pravi ‘koktel’ za Premijer ligu

Objavljeno: 15.07.16 u 22:29

Sjajan debi u dresu Liverpula protiv Flitvuda doprineo je tome da mediji na „ostrvu“ pričaju o Marku Grujiću, a sada su pohvale stigle od pomoćnog trenera.

Srbin je za 45 minuta provedenih na terenu bio fauliran za penal, postigao je gol i pogodio stativu. Dovoljno da se na „ostrvu“ u superlativu priča o Marku Grujiću.

U LIVERPULU ODUŠEVLJENI GRUJIĆEM: Čovek planina kojeg je vredelo čekati!

– Veliki sam optimista kada je reč o Marku. Ne samo zbog dobre urakmice, već i zbog rada na treninzima. Dobro je počeo, sada je na nama da ga razvijemo u velikog fudbalera. Marko može da igra na više pozicija u timu. Mlad je i treba da se prilagodi na Premijer ligu. Ima visinu, jak je – pravi je „koktel“ za premijerligaški fudbal. Marko ima sve predispozicije da se brzo prilagodi – rekao je Peter Krajvec, pomoćnik u stručnom štabu Jirgena Klopa.

KAKAV DEBI: Grujiću dovoljno svega 18 minuta za gol u dresu Liverpula (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. Koji broj objava dnevno grujić i marjanović?? Zaboraviste čovu, džaju, terzu…. Red je da delije daju neko saopštenje, akciju, čupavo je u turskoj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter