12
Domaći fudbal

ŠOK NA POČETKU: Valeta vodi evrogolom! (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.16 u 20:21

Crvena zvezda je košmarno počela evropsku odiseju!

Jednu dugu loptu napadač Valete Falkone stigao je pre igrača crveno-belih, a zatim je zakucao u mrežu Crvene zvezde.

Iako je još uvek rano, ovaj rezultat je navijačima Crvene zvezde sigurno došao kao hladan tuš.

Utisak je da je štoperski tandem Luković-Fibel morao bolje reagovati.

Ovako, od 15. minuta, 1:0 za domaće.

(Youtube/Magic Arrow)

0
0

12 Komentara

  1. Ma ovo je samo lagani trening!!! Da se ne povrede!!! Al shto 3 zuta da dobiju??? Bunker i udri na kontre!!! Sa dolaskom boljeg protivnika, ochekujem i bolju igru Zvezde!!! Napred Zvezdo do Lige Shampiona

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa onaj Falkone, da ga niste namerno povredili, jos bi vam uvalio dva komada! Bas ste rutine, uzas….! A koliko ste imali srece tek,pa imali su domaci velemajstori nekoliko 1000 postotnih sansi. Odlicno, sacuvate ovaj rezultat , remi puna kapa. Cuvajte se kontri, igraju ovi LaValetta boys kao Portugalci,sacekusa, pa kontra…A tehnicki su vas nadigrali, sto je sokantno, zaista.Ali, ipak,sta da vam radim, moji ste kakvi ste god, ipak vam zelim nekako da prodjete, ali ovo nije na dobro, jok…. boga mi!
    Taj Kanga je dobar, odlicno deli lopte ali nema s kim da odigra. On bi jedino zasluzio mesto u Partizanu…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Skandalozno! Igra neprimerena ni zonasima! Stvarno sta reci, zaista?! Ljudi moji, pa mi smo imali ludu srecu, ovaj sudija kao da je nass Glodjovic. Hvala mu do neba sto je ponistio cist gol za domacina.
    A sad ozbiljno….Valjda ce Terza uci u svlacionicu kao na Vracaru protiv ofkice, narode, nije ovo dobro, bas sam se bio naspanovao da odgledam utakmicu na bis, da se razgalim uz budvajzerce, a ono moju Zvezdu razvaljuje neka La Valetta!! Steta, steta, La Valetta!Grofe, bog te maznuo, sta je ovo? Ajojjjj, Vucicuuuuuu, ti hodas po Berlinu i Briselu, a nisi ni pomislio da odes na Maltu da ucinis nesto, breee! A Gazprom, a Telekom, svi, svi…idite svi do Djavolje varossi,eto!
    Nebo, molim te otvori se, i prospi srecne zvezde koje ce se pretvoriti u lopte i koje ce odleprsati u mrezu LaValette. Bozeeee, pomozi nam sada ili nemoj nikada! O dragi, premili boze, spasi nas! Aamin.

    0
    0
    Odgovori
    • Ти си фрањевац звездаш колико и ја хајдуковац. Некако ми лакше да се поредим са твојим старијим братом они су бар свој на своме а ти и твој мали клуб са војног стадиона свој на моме!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Sve,sve ali da Plavsic i Poletanovic ne budu ni medju 18 u protokolu a trebali su biti glavni igrači u Zvezdi ove sezone.Igra Kanga sa 3 treninga a na klupi su jos jedan igrac sa istim brojem treninga i drugi sa jednim treningom.Za ovu tekmu nijedan od njih nije smeo biti u protokolu,ma kako se zvao i koliko bio plaćen.Gde je postovanje prema ostalima koji su prosli celokupne pripreme i koji bi ginuli za sveti dres.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne sekiraj se ti za Zvezdu,gledaj svoj mali klub šta će uraditi protiv Poljaka i dal će proći.Ovde dolazi dvojka u drugom poluvremenu.

      0
      0
      Odgovori
    • Izgleda da je Vučko i Evropu namestio… Hahaha
      Kako ste samo smešni…
      E zato ćete uvek biti komšija mali…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter