8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HRABRO: Nikola Đurđić dao čvrsto obećanje Grobarima, evo i koje…

Objavljeno: 09.07.16 u 17:35

Novi napadač Partizana Nikola Đurđić dao je Grobarima obećanje koje će oduševiti sve, ali i igraču staviti veliki teret.

Došao je Nikola Đurđić u Partizan da ostvari dečački san, ali pre svega da voljenom klubu pomogne golovima. Obećao ih je, ali ne protiv bilo koga, već protiv najvćeg rivala Crvene zvezde.

– U karijeri sam već dao jedan gol Crvenoj zvezdi. Dobio sam ih sa Voždovcem, 2006. godine. Hoću li opet rastužiti „komšije“? Sigurno! Znate li zašto? Mnogo lep osećaj – rekao je Đurđić za Sportski žurnal i dodao:

OŠTRI DOMAĆINI: Smeju li Poljaci ovako i na Grobare, kao što su na Bugare? (FOTO) (VIDEO)

– To su, definitivno, utakmice koje obeležavaju sezonu. Navijačima je često bitnije da pobedimo Crvenu zvezdu nego da uzmemo titulu, mada sam ja, ipak, pristalica devize: pehari se pamte.

Nikola Đurđić je ovog leta stigao u Partizan kao veliko pojačanje iz Augzburga. Ima i nastup za reprezentaciju Srbije. Nema sumnje da će biti veliko pojačanje za četu Ivana Tomića.

0
0

8 Komentara

  1. Pa da,I Mjauce vas se dokazao u velikim klubovima pa dosao u zvezdu da vadi karijeru. Perspektivna sredina za njega,dok ne uvidi neke stvari pa vas tuzi I uvuce u jos veca gov.a. Stvarno ne znam zasto se busate u grudi,stvarno mislite da ste toliko jaki? Sve cemo videti uskoro,ko je ko,I koliko moze. E moji balavci..

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si decko specijalac,ne vi ste jaki slepcu…..pogledaj transfermarkt pa lupetaj ovnu sokobanjski,12 miliona je Zvezda skuplja od partizancice hahaha

      0
      0
      Odgovori
      • Pitam se,pre sve polemike o fudbalu,da li postoji I jedan musavac ( cigancic ) da poznaje barem osnovna pravila pravopisa,pa da ih covek moze barem priblizno normalno razumeti.
        Ide derbi dzukac,Dzoks ili kako vec,pokazace se vrednost vasih miliona,jedva cekam. A sad nazad u ucionicu i dopunsku nastavu.

        0
        0
        Odgovori
  2. Ovaj „stakleni“ ce vise biti na tribinama nego na terenu, zapamtite sta sam rekao …
    Otprilike isti igrac kao Mudrinski, a zna se gde je on zavrsio …

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo,Pirke,mnogo veci igraci od tebe nisu uspeli da daju gol u derbiju,najvecem timu na ovim prostorima pa najverovatnije neces ni ti to uspeti.Otices opet negde vani a da ti ostane sanak pusti o golu u derbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter