0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPOZNAJTE BOLJE NECU MIHAJLOVIĆA: Bez kojih stvari ne može i koga bi poveo na pusto ostrvo (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.16 u 16:31

Na opšte iznenađenje, poveo bi Novaka Đokovića, a evo i zbog čega.

Koleginica Biljana Obradović, inače portparol FK Partizan, na pripremama Partizana pokreće nekoliko različitih rubrika na TV Partizan, pa je tako najnovija ona u kojoj igrači ističu pet stvari bez kojih ne bi mogli da funkcionišu.

Nosilac igre crno-belih u prethodnoj polusezoni Neca Mihajlović izneo je svoje stvari koje ga pokreću. To su porodica, fudbal, najbolji prijatelji, telefon i laptop.

Takođe, odgovorio je i na pitanje koga bi poveo na pusto ostrvo, ali bez telefona i laptopa. Posle kraćeg razmišljanja opredelio se za Novaka Đokovića i obrazložio je svoj izbor.

– Ako govorimo o javnoj ličnosti i to iz Srbije, onda bih otišao sa Novakom Đokovićem. Čisto da vidim njegov način života, kako se ponaša, kako trenira, kako se hrani… Mislim da bih od njega mogao mnogo da naučim. On je najveći amasador Srbije u svetu i verovatno bih od njega naučio dosta stvari – rekao je Mihajlović.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter