5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Upoznao sam Kangu, sada je Konga, a možda bude i King Kong!

Objavljeno: 03.07.16 u 17:05

Trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović govorio je danas u Sloveniji o novim pojačanjima, Ligi šampiona i potencijalnim rivalima, a duhovit je bio govoreći za Gelura Kongu.

Strateg crveno-belih smatra da je tim kvalitetniji u odnosu na prošlu sezonu i da se nada da će i Pablo Mouče zadužiti opremu kluba.

– Došlo je dosta novih igrača, očekujemo da dovedemo još dvojicu ili trojicu. Mislim da smo kvalitetniji nego prošle sezone i vrlo sam zadovoljan pojačanjima. To su igrači koje znam i siguran sam da će biti pravi. Radi se još na transferu Mučea – istakao je Miodrag Božović za Sportski žurnal.

POTVRĐUJE SE PISANJE HOTSPORTA: Amerikanac ozbiljan kandidat za dolazak u Zvezdu (FOTO)

Miodrag Grof Božović se našalio i na konstataciju da se najnovije pojačanje crveno-belih ne zvoe Gelor Kanga, već Gelur Konga.

– U Rusiji su ga zvali Kanga, sad je Konga, na kraju će biti King Kong (smeh)… Od njega može svašta da se očekuje, vrlo je zahvalan igrač, preuzima stvari na sebe i vuče ekipu, i kada joj ne ide. Što se tiče Ruiza, odmah se vidi da je dobar igrač, ali mesec dana nije trenirao. Verovatno mu je teško trenutno, tek je odradio drugi trening, izdržaće.

PRAVO U SRCE: Emotivna poruka Vukašina Jovanovića upućena Savi Pavićeviću (FOTO)

Trener Crvene zvezde veruje da će tim preskočiti prvu evropsku prepreku, ali da posle toga sve zavisi od žreba i težine rivala.

– Samo dva tima u kvalifikacijama ne bih voleo, zagrebački Dinamo zbog tenzije i Olimpijakos jer gaji bratske odnose sa Crvenom zvezdom. Svi ostali su podjednake jačine. Ostale specijalne želje u žrebu nemamo – rekao je Božović.

0
0

5 Komentara

  1. Pa valjda majmun najbolje zna kako da zove majmuna , scepan mali od mojkovca , prevara veka, dzaba drzavni bankomat radi,dzaba vladini avioni,dzaba 20 novih igraca na 60 mil duga, dzaba sve, propast ce da dodje ubrzo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter