0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

DELIJE NE ZABORAVLJAJU: Pre tačno godinu dana preminuo je Goran Gogić (FOTO)

Objavljeno: 03.07.16 u 16:15

Na današnji dan se navršava godinu dana od tragične smrti bivšeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Gogića.

Tačno 3. jula 2015. godine posle odrađenog treninga na putu ka klupskom autobusu preminuo je bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić. Tužna vest je u prostorije FK Crvena zvezda stgla u popodnevnim časvoima i sportska javnost u Srbiji je ostala šokirana. Goran Gogić je bio član Ćingdaoa. Takođe, bio je i deo šampionske generacije Crvene zvezde.

U znak sećanja na prerano preminulog fudbalera, FK Crvena zvezda na svom Instagram profilu okačio je sliku ispod koje piše „Pre godinu dana napustio nas je naš Goga. Bićeš zauvek sa nama!“

 

Pre godinu dana napustio nas je naš Goga. Bićeš zauvek sa nama! #fkcz #czv #crvenazvezda

A photo posted by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

 

Goran Gogić, rođen je 3. aprila 1986. godine u Vrbasu gde je i započeo svoju fudbalsku karijeru. Potom je igrao i za Jedinstvo, Čukarički, Napredak, Javor i Jagodinu, da bi na kraju stigao i redove Crvene zvezde sa kojom je osvojio titulu prvaka države u sezoni 2014/15. Nakon toga potpisao je ugovor da kineskim klubom Ćingdao. Preminuo je 3. jula 2015. godine u Kini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter