7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠTA JE SA TURCIMA: Trabzon ‘ojadi’ Crvenu zvezdu? (FOTO)

Objavljeno: 01.07.16 u 20:20

Turski prvoligaš Trabzon odlučio je pošteno da „očerupa“ Crvenu zvezdu ovog leta, jer je posle Luisa Ibanjeza još jedan igrač na njegovom spisku.

Već nedelju dana se spekuliše da je Trabzon postigao dogovor sa Crvenom zvezdom vredan 1,4 miliona evra za transfer Luisa Ibanjeza po završetku evropskih kvalifikacija. Ipak, Argentinac nije jedina meta turskog prvoligaša, još jeda fudbaler crveno-belih je na meti Tabzona, a o tome svedoče i natpisi u tamošnjoj štampi.

ZVEZDAŠ: Jasna, ali i po malo tužna poruka Slaviše Stojanovića upućena Delijama (VIDEO)

FOTO: Foto-sport
FOTO: Foto-sport

Naime, portal Foto-sport piše da je želja plavo-crvenih i ofanzivni vezista crveno-belih Aleksandar Katai. Turci prenose da je fudbaler Crvene zvezde prošle sezone postigao 22 gola i „upisao“ deset asistencija. Ono što Zvezdi ne bi išlo u prilog je želja Kataija da u slučaju dobre ponude odmah napusti stadion „Rajko Mitić“, a ne da čeka septembar i kraj evropskih kvalifikacija. Sada su na potezu Turci, ali i uprava Crvene zvezde, koja je navijačima obećala da nema rasprodaje najboljih dok se ne vidi šta će biti u evrokupovima…

IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Pojačanje nije Kanga… (FOTO)

0
0

7 Komentara

  1. Zasto ojadio?Zvezda sada ima skoro 20 odlicnih igraca,klupa bi im bila jaca nego partizanova prva postava i neko mora da se proda,da bi se imalo para za novopridosle igrace.Ako punude dobru kintu,neka ide i Katai ali koliko vidim i Ibanjez je prodat ispod cene,tako da ne bi smeo i Katai.Minimum 6 miliona za njih dvojicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka ga odmah prodaju ako dovode Mučea i ako će dobiti dobar novac. Napad će biti odličan i bez njega: …Kanga(Poletanović, Luković) – Muče(Plavšić), Vijeira(Sikimić, Orlandić), Ruiz(Srnić).

    0
    0
    Odgovori
    • grobar do koske sa novim nadimkom po ko zna koji put. Kako mu ne dosadi da baljezga i da maleni batica visi na android telefonu i da klikće Zvezdine sportske vesti. Idi u svoje dvorište i čekaj kornjaču.

      0
      0
      Odgovori
    • Sto moras citati vesti o Zvezdi , molim te preskoci da se ne sekiras , sekiracija nije dobra . Zvezda sampion , dobro ce nam doci te pare . Ako kupujes dobro i prodas jos bolje e to je posao .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter