6
Domaći fudbal

SLUTE LI LIGU ŠAMPIONA: Ko je danas posetio crveno-bele u Sloveniji?

Objavljeno: 01.07.16 u 19:28

Crvena zvezda je danas u gostima u Terma Čatežu imala goste iz renomirane evropske firme, da li to slute učešće crveno-belih u Ligi Evrope.

Crvena zvezda je danas imala važnog gosta u Sloveniji. Giganta za samolepljive sličice „Panini“. Naime, italijanska firma je danas boravila u Terma Čatežu kako bi slikala fudalere Crvene zvezde za album „Lige šampiona“. Marketing je morao da izabere 16 igrača koji će se naći u albumu, naravno, ako crveno-beli izbore plasman u „elitno takmičenje“. Da li je svoje mesto među 16 imao i Luis Ibanjez, o čijem se odlasku govori, videćemo tek ako Crvena zvezda preskoči tri prepreke u kvalifikacijama za Ligu šampiona…

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

6 Komentara

  1. alo shambala…
    javljate se iz kikiriki lige a????
    hahahaha
    drzte se vi vaseg lavora i sanjajte……
    da cete moci vise od da imate ono sto Zvezda ima!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Lavor nije ni za noge prati a kam li nesta vise . Zvezda u LS , SAMPION SRBIJE do daljnjeg . Voleli je ili mrzeli , cinjenice govore .

      0
      0
      Odgovori
        • Kad nemas sta reci a ti lupis po gramatici . Nepismeni ljudi imaju pravo da se uce , pa tako i ja . Zvezda SAMPION i igrat ce u LS .

          0
          0
  2. Nista sladje od grobarske nemocne zluradosti, ali svaka, bukvalno svaka ovakva vest, koju su prvo oni prokomentarisali, okrenula se u praksi u korist, Zvezde

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter