11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA VIŠE DILEME: Džon Ruiz je novi fudbaler Crvene zvezde (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 28.06.16 u 15:52

Crvena zvezda je danas dobila veoma važno pojačanje u borbi za Ligu šampiona u vidu krilnog napadača Džona Ruiza.

Hoće, neće i na kraju hoće. Džon Ruiz novi je fudbaler Crvene zvezde. Kostarikanac je danas stigao u Beograd i na našem najvećem stadionu se obavezao na trogodišnju vernost crveno-belima. Nosiće dres sa brojem „7“.

– Osećam se lepo što sam došao u veliki klub i daću sve od sebe da pomognem. Najvažnije pri dolasku mi je bilo to što je klub imao veliki projekat i plan da se udje u Ligu šampiona. Verujem da mogu da pomognem. Svi ljudi sa kojima sam pričao bili su ljubazni i to je pomoglo pri odluci – rekao je Džon Ruiz.

Kostarikanac je potvrdio da je imao unosnu ponudu iz Turkse, ali da ga je privukao projekat o plasmanu u Ligu šampiona.

– Bila je ozbiljna ponuda, ali mene je privukao projekat Lige šampiona. To mi je bilo privlačnije nego novac Kajzerija – rekao je Kostarikanac.

TO JE ONO ŠTO DELIJE ČEKAJU: Zvezda potvrdila dolazak velikog pojačanja! (VIDEO)

Džon Ruiz je istakao da se dobro snalazi na svim pozicijama u napadu i da neće biti problem da se prilagodi željama Miodraga Grofa Božovića.

– Snalazim se dobro na bilo koje tri pozicije u napadu i mislim da na svima mogu da doprinesem. Sada mi je najvažnije da shvatim sistem igre. Uvek je dobro imati zdravu konkurenciju. Ne osećam nikakvu vrstu pritiska, već zadovoljstvo jer volim da igram.

TRABZON ‘ČERUPA’ ZVEZDU: Prvo Ibanjez, sad velika želja…

0
0

11 Komentara

  1. Ima dovoljno vremena cak da se uigra i do prve evropske utakmice, ali ga zbog adaptacije i sistema igre kao i njegove pripemnjenosti ocekujem tek na revansu 19/20.07. Ocekujem da bude jedan od najboljih ako ne i najbolji u Czv. Srecno! A ako dodju Kanga i Muce dodju, a ako ne opet dobro. Vise bih voleo Djurdjevica i Boska Jankovica jer znaju sta je Zvezda

    0
    0
    Odgovori
  2. Idi lepo gdk sa nekoliko nadimaka do specijalizovane ustanove da regulišeš samosmeh i otiđi malo u svoje dvorište i nahrani kornjaču.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter