15
Domaći fudbal

REZERVISAO AVIONSKU KARTU: Novi preokret na Marakani, stiže najavljivano veliko pojačanje!

Objavljeno: 26.06.16 u 09:29

Posle silnih peripetija i problema, izgleda da je Crvena zvezda na pragu dovođenja najvećeg pojačanja letnjeg prelaznog roka.

Zvezda još uvek okuplja ekipu za Ligu šampiona, mada prave pripreme još uvek nisu počele, jer ekipi Miodraga Božovića tek predstoji odlazak u Sloveniju i dril pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

KRATKO I JASNO: Miodrag Božović ima novu poruku za Delije (VIDEO)

Zato bi za sutra najavljeni dolazak Džona Ruiza bio u pravom trenutku za crveno-bele. Naime, kako prenosi ‘Žurnal’, reprezentativac Kostarike rezervisao je kartu za Beograd za ponedeljak, kada bi trebao da stigne i potpiše ugovor sa srpskim šampionom.

Posle sage koja sada već traje nekoliko nedelja i više preokreta na koje je najviše uticao Kajzeri sa svojom znatno unosnijom ponudom, Ruiz je odbio Turke i okrenuo se Zvezdi, sa kojom će pokušati da obezbedi plasman u Ligu šampiona ili makar Ligu Evrope.

SAMO MODERNO: Evo kako bi ‘moćno’ mogao da izgleda novi Zvezdin dres (FOTO) (ANKETA)

Još uvek se čeka razvoj situacije oko Pabla Mučea, Argentinca koji je takođe najavljen kao veliko pojačanje Zvezde, posebno posle njegovog odbijanja Amerike Mineiro.

0
0

15 Komentara

  1. Bice zanimljivo videti kako ce Grof kombinovati kada stignu Kanga i Ruiz(ako on ne dodje meta je Muce).
    Ja ocekujem da do kraja kvalifikacija teret ponesu:
    Kahriman-Petkovic,Fibel,Lukovic,Ibanjez-Donald,Le Talek,Kanga-Katai,Ruiz(Muce)-Vieira
    Od septembra malo drugacije:
    Kahriman-Stojkovic,Fibel,Lukovic,Milosevic-Donald,Le Talek,Kanga-Srnic,Ruiz(Muce)-Vucicevic(novi napadac!)
    Klupa:Rendulic,Andjelkovic,Ristic,Plavsic,Babunski,Poletanovic,Jovovic,Sikimic,Cvetkovic,An.Lukovic,Pavicevic,Racic

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadan, pa ti se sam sebi pisano smeješ u sopstvenom komentaru. Smeh je spontana emoconalno-fizička reakcija, a samo debili imaju potrebu da se „smeju“ u pismenoj formi.

    0
    0
    Odgovori
    • Glodar do jaja je fabricki u problemu, od rodjenja…Mada po nacinu sastavljanja recenica i debilizmu koji neprestano propagira, rekao bih da nema vise od 8 godina…

      0
      0
      Odgovori
  3. U svakom slucaju turska saga, ova ili ona, se blizi kraju, posto je „REZERVISANA AVIONSKA KARTA“, samo KO placa TU KARTU, kada se zna da je f. klubic s’ MRAKane debelo devastiran od strane sopstvenih „legendi“ koji i dalje sede u njihovim forumima i „telima“..???!!! ..Od cerge, pa do AVIONA „KRATAK JE PUT“, AAAA, OVDE DEBELO NESTO NIJE U REDUUUU .!. XXAAXXAA .!. KO JE „TAJNI“ FINANSIJER I OD CIJIH PARAAAA

    0
    0
    Odgovori
    • Pa zar do sada nisi skapirao??? Od tvojih para, xaxaxaxaxaxaxa, Zvezdu placa ceo JSD Partizan, jbg, od necheg mora da se zivi!!! Xaxaxsxaxa

      0
      0
      Odgovori
      • ..eee ako je od „mojih“, onda mi je „lakse“, samo se malo „bojim“ da nije od nase Srpske nejaci s’ KiM, kao i sirocadi, dece bez roditeljskog staranja, trudnica, starih i bolesnih…vreme ce pokazati, a Bog „odrediti“ kaznu, kao i UVEK-PRAVEDNU I STROGU !!!

        0
        0
        Odgovori
        • А чије паре је давао Мирко Марјановић(ПИО фонд),Ђура фризура(Зекстра,Бањалучанка са Додиком,Ветеринарски завод отпуштено хиљаду радника,Микула Богићевић Фармаком,млекара Шабац,Рудник Леце),Тадић преко Пајтића(развојна банка Војвидине) макните се бре више од Звезде имбецили,бедни црви,веверице прво у свој лонац морони па онда около!!!!! А што се тиче казне праведне и строге где је Богићевић а шта се дешава јел оно чика Ђура под истрагом,цццц правда је спора али достижна има четири године чика Вучко времена да вас,,сахрани“и баци у фрањевачку историју!!!!

          0
          0
        • A i pseudonim ti odgovara karakteru, ti si sluga rezima BIO, a mislish da si josh uvek!!! To ti je prike veliki problem!!! Navukao si se na proshlu vlast koja vam je punila dzepove od nashih para pa ti bilo lepo, nisi se tada pitao o’kle pare, pa sad kad su nashi dzepovi prazni i nema se vishe odakle, setili se ovi sad sa vlasti da su vashi dzepovi puni pa uzimaju od vas da bi vratili nama!!! I tako u krug!!! Sportski pozdrav

          0
          0
    • A šta ti Grobo tu jadan sad možeš, osim da se ovako debilno smeješ u pisanoj formi? Kad se vratite u svoju domovinu, onda računajte na to da vas tamošnji VAŠ narod budžetira.

      0
      0
      Odgovori
  4. U svakom slucaju turska saga, ova ili ona, se blizi kraju, posto je „REZERVISANA AVIONSKA KARTA“, samo KO placa TU KARTU, kada se zna da je f. klubic s’ MRAKane debelo devastiran od strane sopstvenih „legendi“ koji i dalje sede u njihovim forumima i „telima“..???!!! ..Od cerge, pa do AVIONA „KRATAK JE PUT“, AAAA, OVDE DEBELO NESTO NIJE U REDUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter