8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI DIZAJN ZA TITULU: Da li vam se sviđaju novi dresovi Partizana? (ANKETA)

Objavljeno: 25.06.16 u 15:07

Partizan vredno trenira u Poljskoj kako bi se što bolji pripremio za sezonu u kojoj ga čekaju bitke na tri fronta.

Pripremne utakmice su počele porazom od APOEL-a 1:0, a crno-beli su pored novih igrača predstavili i novu sportsku opremu to jest dresove. Nešto dugačije od onih na koje smo navikli. Evo u kojoj će opremi Partizan igrati ove sezone…

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Da li vam se dopadaju novi dresovi Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Dresovi su ok, reklama odvratna, treba biti samo slova crvena MTS sa belim okvirom, a ne sa i
    odvratnom belom tablom u pozadini. Na šorcu nema grba?! Neshvatljivo, kakav promašaj. Gde je na štucnama FKP kao ovih zadnjih godina? Kad sve to vidim pitam se dali se neko iz naše uprave o tome pita ili moramo da prihvatimo šta nam ponude? (Bojim de da je ovo zadnje).

    0
    0
    Odgovori
  2. Jako lepi drsovi i jos bolja ekipa bas se sve potrefilo kada vidim kako jako treniraju bice nesto od njih a Tomic odlican trener nemam popustanja ko od igraca napravi i malu gresku „ugasio je“ celicna disciplina samo da nastave tako.

    0
    0
    Odgovori
  3. Full, samo sta ce biti s’ talibanima kada vratimo titulu ( u novim dresovima..), sigurno se gase ili ih kupuje dalji rodjak (zajednickog pretka imaju) iz Galate..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter