5
Domaći fudbal

SAMO JOŠ JEDAN ‘PAPIR’: Zvezda dobija veliko pojačanje na krilu?

Objavljeno: 23.06.16 u 22:09

Crvena zvezda bi trebalo do polaska na pripreme u Sloveniji da reši sva pitanja kada su transferi igrača u pitanju, a jedno pojačanje je jako blizu.

Čeka se dolazak još tri fudbalera. Jedan je za sada daleko, drugi nikako da dođe, a treći je spreman, samo ga koče „papiri“. Reč je o 22-godišnjem krilnom napadaču Džonu Ruizu. Kostarikanac je prihvatio sve uslove koje mu je ponudila Crvena zvezda i sada se samo čeka da dobije vizu za Srbiju. Kako prenose Novosti, očekuje se da Ruiz dođe najkasnije do petka.

‘ČUDAK’ – PROMENIO IMIDŽ: Parker ispratio Grujića u Liverpul i prikazao se u novom stilu (FOTO)

Kada je reč o Geloru Kangi i on je blizu potpisa. Očekivalo se da Gabonac stigne ovog ponedeljka, ali je i on potpisivanje ugovora pomerio za sedam dana, te će u Beogradu biti u ponedeljak. Time bi Crvena zvezda zaokružila prelazni rok i okrenula se rasprodaji onih koji su višak.

ŠTA KAŽE LUČO: Ibanjez progovorio o odlasku iz Zvezde

Moguć je i dolazak Milana Mitrovića, mada je posao daleko od realizacije, jer Mersin traži da se plati obeštećenje, a Zvezda to ne želi i ne može sebi da priušti…

0
0

5 Komentara

  1. Ovaj Kanga stiže od ponedeljka do ponedeljka, ko da putuje ko zna od gde… izgleda da od toga nema ništa. Po meni Ibanjeza su prodali za male pare a i nisu trebali da ga prodaju, ekstra igrač!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko sam video u klipu,Ruiz i nije neki igrac,tako da nam nece biti jako pojacanje,dok bi Kanga bio babaroga,samo steta sto na toj poziciji igra i odlicni Poletanovic,pa Plavsic,Ristic,Babunski…

    0
    0
    Odgovori
    • Majstore sada Sam gledao COPA AMERICA KADA JE KOSTARIKA IGRALA U CHICAGU, veoma dobar igrac, PRAVI Za Zvezdu veruj mi. Naravno ne podcenjujem nase igrace

      0
      0
      Odgovori
  3. Oni koji odlazu potpis u stvari taktiziraju jer cekaju bolju ponudu od nekih drugih klubova…
    So, verovatno nema nista od >Kange. Ruiz moguce da dodje jer Juznoameri jedva cekaju poziv iz Evrope. To je za njih „sveto slovo“ i boziji dar.

    0
    0
    Odgovori
    • Ima ugovor do kraja juna i nemoze da potpise i da hoće, ako neko da bolje uslove otici ce, ali liga sampiona je veliki izazov, mada ja mislim da je liga evrope dovoljno jako takmicenje, i posle Zvezde naplatice duplo više nego sad, primer su Viera i Ibanjez

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter