12
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Bešiktaš po svaku cenu želi Ibanjeza!

Objavljeno: 21.06.16 u 12:05

Generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je istakao da neće biti prodaje ključnih igrača, ali je teško za poverovati da može da zadrži Luisa Ibanjeza.

Stigla je ponuda Trabzona vredna 1,4 miliona evra, ali je ona glat odbijena. Sada je stigla druga, od slavnijeg tima i daleko veća. Kako prenosi MocartSport, Bešiktaš je Zvezdi ponudio 2,5 miliona evra za Argentinca, a spreman je i da pojača „pritisak“ (ponudu) ako to bude potrebno.

Navodno, pregovori su u toku i pitanje je hoće li Zvezda pristati da proda Luča šampionu Turske. Generalni direktor Zvezdan Terzić je obećao navijačima da neće biti prodaje onih najvažnijih igrača, ali i crveno-beli nemaju pravo da se „kockaju“ i odbijaju ponude koje se ne odbijaju. Videćemo hoće li Zvezda možda uspeti da izdejstvuje da Luis Ibanjez ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda se preseli na Bosfor.

0
0

12 Komentara

  1. Alo bre hejteri čovek je imao double-double prošle sezone,a sad da ga prodamo za neku siću.Koji drugi bek je dao 10 golova u sezoni??!!A ako se domognemo nekog od evropskih takmičenja cena će da mu raste sigurno.A bez njega je plasman u Evropu nemoguć

    0
    0
    Odgovori
    • batice, covek je dao 10 golova u nasoj ligi. znas li kako se ona kotira? na njemu cemo samo zaraditi i obezbediti tim za narednu sezonu. ako ostane do kraja kvalifikacija i uzmemo 2 milke, ja mu se klanjam, i da mu postavimo tablu na jednoj od tribina. prelazni rok se radi namenski, ako ga pratis, za sve igrace se dovodi adekvatna zamena. svi su na prodaju, tako i treba, kamo lepe srece da za vecinu uzmemo tu cifru. terza, dokle te pluju navijaci i simpateziri partizana, znaj, radis pravi posao. samo napred, jako i juuuuris po evrice, treba se izvuci iz zivog blata

      0
      0
      Odgovori
  2. Treba odbiti ponudu od 1,4 miliona evra, pa kada ispadnu iz kvalifikacija onda ce ga terzic prodati za „velikih“ 600- 800.000.

    0
    0
    Odgovori
  3. Uvek postoji nacin da se zadrzi igrac koji vam zaista treba. Umesto 2,5 milona Evra, Zvezda treba da trazi 125 milona Evra, unapred i naravno u kesu. Verujem da bi Turci u tom slucaju odustali.

    0
    0
    Odgovori
  4. jednosatavno pokusati ga sacuvati..do kraja kvalifikacija..ali onda verovatno nece moci vise od 2.5miliona…ali mislim..da je zasluzio da se proda..

    0
    0
    Odgovori
  5. Sa 1,4 na 2,5 miliona ali daće oni još više ako bude bilo potrebno????????Baš bi voleo da upoznam tog turčina koji daje šakom i kapom.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ibanjez je specifičan jer je zaista motivator, neumoran na terenu, čovek koji pokreće tim. Ipak, ukoliko je nezadovoljan jer mu neko blokira napredak u karijeri (a nije mlad) pitanje je koliko ćemo imati od tog njegovog duha.

    0
    0
    Odgovori
  7. On je jedan od retkih koje ne bih prodavao.Jedino mozda posle kvalifikacija,ako ne udjemo u Evropu i to samo za sumu iznad 3 miliona.Ako partizan trazi za Brasanca 2 miliona,Ibanjez vredi bar duplo vise.On je kao bek imao dvocifren broj golova i asistencija,sto nemaju ni ofanzivni vezisti,cak ni mnogi spicevi ne postizu toliko golova.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nemojte prodavati Ibanjeza. Ne podcenjujemo druge igrače ali je on najbolji, prava radilica i motivator na terenu. Ostavite ga za kvalifikacije Lige Šampiona pa ga onda prodajte. Što se mene lično tiče najviše bih voleo da ga ne prodajte
    VOLIM TE ZVEZDO!

    0
    0
    Odgovori
  9. Neznam zasto pricaju jedno a rade drugo, jednostavno odredite otkupnu cijenu za svakog za koga se interesuju drugi klubovi… Ibanjez cijena 4 miliona i neka ide znamo da za te pare mozemo nadoknaditi takvog igraca i nesto zaraditi i Srecni mi srecan i igrac a ne uvijek neko natezanje i nezadovoljstvo… valjda Zvezda treba da odredi cijenu a ne klub koji kupuje

    0
    0
    Odgovori
    • Otkupna kaluzula se odredjeuje na osnovu primanja igraca + cena igraca, s’ obzirom da on prima verovatno negde oko 120 000 godisnje i vredi oko 700-800 000 evra oni nama u principu daju 400 000 vise kojih ce otici na njegove zaostale plate i ostalih igraca a ovo ostalo u dzep upravi da ne kazem…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter