3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DA LI JE PARTIZAN DOBIO SVOG PARKERA: Leonardo potpisao, a evo šta je tražio u klauzuli ugovora…

Objavljeno: 21.06.16 u 09:35

Partizan je dobio novo veliko pojačanje u vidu „desetke“ Leonarda, ali bi mnoge mogla da zabrine klauzula koju je Brazilac tražio.

Dileme više nema. Leonardo je novi vezista Partizana. On se na vernost crno-belima obavezao putem faksa, a novim saigračima se neće priključiti tokom prirpema u Poljskoj. Naime, Brazilac će prvo doći u Beograd gde ga čekaju lekarski pregledai i predstavljanje, a tek onda će se priključiti četi Ivana Tomića.

LE: Partizan sa Bugarima ili Poljacima

Ono što bi moglo da zabrine Grobare jeste klauzula koju je Leonardo tražio. Naime, Brazilac je zahtevao da mu se dozvoli duplo veći broj odlazaka u domovinu nego što je to Partizan ponudio. O koliko je odlazaka reč nije poznato, ali sigurno nije malo…

0
0

3 Komentara

  1. Taj kad ode za Novu godinu u Brazil,mada ce verovatno jos ranije zbog katolickog Bozica,spojice ce sve to sa onim njihovim karnevalom i vratice se negde oko naseg Uskrsa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Leonardo nije potpisao.Upravo sam slusao Ilieva koji kaze da dolazi jos samo stoper.Tako da od Leonarda i Baldea nema nista.Skroman prelazni rok odradjen.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter