9
Evrokupovi

ZVEZDA DOBILA PROTIVNIKA: Crveno-beli imaju zicer!

Objavljeno: 20.06.16 u 12:29

Crvenu zvezdu očekuje relativno lagan zadatak u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rezultat kakav su samo poželeli! Crveno-beli će u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona igrati sa pobednikom duela prvog kola između Valete sa Malte i Toršavna (Farska Ostrva).

0
0

9 Komentara

  1. Veoma moguc kiks Zvezde i ispadanje, veoma,veoma moguce. I za onog za kog se misli da je slabiji,moze da iznenadi,jos ako ih Zvezda potceni,tek tu mogu da se okliznu i ispadnu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Bilo kakav kiks Zvezde je iskljucen jer je vasionski udaljena od ova dva kluba,po kvalitetu,kao i od komsije malog,koji ce najverovatnije da zavrsi kvalifikacije vec posle prvog odigranog kola.Ipak su Poljaci za njih nepremostiva prepreka.Zvezda ide do LS bez ikakvih problema a jos ako dovede ovog Kangu,to nece dolaziti u pitanje.Izuzetan potez je dovodjenje Poletanovica,koji je bolji igrac od Grujica,to garantujem.

      0
      0
      Odgovori
  2. A pacenici sa mocarta ne mogu da veruju……eno tuguju i sudbinu proklinju!!!!Napred Zvezdo zgazi ih sve do lige sampiona!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter