1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRLJAJU SE RUKE: Terzić se zadovoljan vraća iz Pariza

Objavljeno: 19.06.16 u 12:12

Crvena zvezda bi do kraja sledeće nedelje mogla da dobije veliko pojačanje u ofanzivi, jer je dogovor skoro pa postignut.

Otišao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u Pariz kako bi u Beograd doveo mega pojačanje u napadu na Ligu šampiona. Ono što je postavio kao cilj izgleda da je uspeo i da ostvari. Kako prenosi Sportski žurnal, Džon Ruiz na korak je do Crvene zvezde. Naime, Zvezdan Terzić je igraču ponudio uslove i predstavio koja bi njegova uloga bila u timu, što se Kostarikancu i dopalo. Sada je ostalo samo da se dogovori sa Lilom oko raskida ugovora.

ČOVEK JE NEVEROVATAN: Parker i dalje ucenjuje Zvezdu, šta će biti sa Brazilcima?

Ruiz igra na poziciji krila i ima 22 godine. Karijeru je započeo u Saprisi, ali je vrlo brzo napustio domovinu i preselio se u Lil. U Francuskoj nije dobio šansu, te je slat na pozajmice u Muskorn, Ostende i Dnjepar. Sledeća stanica u karijeri bi mogla da mu bude Beograd i Crvena zvezda.

CENZURA: Vijera ne može da priča za medije?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter