5
Domaći fudbal

TERZIĆ RADI PUNOM PAROM: Dva nova pojačanja gotovo izvesna

Objavljeno: 18.06.16 u 20:42

Zvezdan Terzić obradovao je sve navijače Crvene zvezde informacijom  da Ibanjes ostaje u klubu, ali ima još lepih vesti.

Generalni direktor Crvene zvezde boravio je prethodnih dana u Parizu i izgleda obezbedio ozbiljna pojačanja. Ništa nije gotovo dok se ne potpiše, ali može se čuti da su Gabonac i reprezentativac Kostarike skoro pa sa obe noge na zemlji.

NA RADOST DELIJA: Stiglo najveće pojačanje među crveno-bele, od jutros već na treningu (FOTO)

Dojučerašnji član Rostova Gelor Kanga dolazi kao velika želja šefa stručnog štaba. Njemu je istekao ugovor sa Rostovom.

PANIKA: Fotografija koja je propisno prepala navijače Zvezde (FOTO)

Drugo ime koje se pominje je Džon Ruiz. Krilnom napadaču istekao je ugovor sa Lilom, a poslednju sezonu je proveo na pozajmici u Dnjepru. Za ukrajinski klub je je na 14 mečeva postigao šest golova i imao dve asistencije. Standardni je član reprezentacije Kosatrike i bio je učesnik Kopa Amerika.

Pre Ukrajine Ruiz je igrao za belgijski Ostende gde je, takođe, ostavio, solidan utisak.

0
0

5 Komentara

  1. Sada će gdk (gov.ar sa daske) da se predstavi sa nekim novim nadimkom, da se smeje samom sebi i da baljezga bez veze. Samosmeh je čudo.

    0
    0
    Odgovori
    • Trebalo bi da znas da citas i izmedju redova.Ako dodju ova dvojica,to znaci da ce prodati Edsona,Vijeru i Ibanjeza,samo posle kvalifikacija jer u Evropi mogu i 11 stranaca a u nasoj ligi 4+2.Meni se ovaj Ruiz nimalo ne svidja,dok je Kanga babaroga od igraca.Takodje,cestima Zvezdi na dovodjenju dva odlicna mlada igraca,Vanje Vucicevica i Marka Poletanovica.Nikako nije trebalo obnavljati ugovor sa Sikimicem a treba se otarasiti i Orlandica,Gavrica,Cvetkovica,Andjelkovica.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter