12
Domaći fudbal

REŠAVAJU PROBLEME: Milioni u Humskoj, Mihajlović odlazi?

Objavljeno: 15.06.16 u 14:24

Crno-beli bi mogli da srede finansijsku situaciju, ali i da ostanu bez jednog od najvećih bisera.

Nemanja Mihajlović mogao bi da napusti Partizan, prenose mediji iz Turske. Naime, kako javlja turski portal „Haberler“, sjajni krilni fudbaler nalazi se na meti Galatasaraja, koji se sprema da pošalje ponudu u vrednosti od oko četiri miliona evra.

Svakako da bi crno-belima veoma dobro došla finansijska injekcija, ali pitanje je da li su u Humskoj spremni da se odreknu najboljeg igrača iz protekle sezone, pogotovo pre početka evropskih takmičenja.

Ukoliko crno-beli ne uspeju da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, Mihajlovićev odlazak je više nego verovatan.

Mada, nije nemoguće da uprava Galatasaraja želi igrača koji će odmah moći da pomogne timu, pogotovo ako se uzme u obzir da je Mihajlović dovođen u vezu i sa Fiorentinom.

0
0

12 Komentara

  1. Obicna izmisljotina, laz na kvadrat.
    Da je ponuda glasila na 6-10 milki, mozda bi me i prevarili, ovako…
    Partizan Necu ne da ispod najmanje 8 mil. evra, govorim SADA ga nece prodati ispod tih para. jer mu mnogo treba, jer bez njega moze da zatvori knjigu zvanu Nada za evropu!

    0
    0
    Odgovori
    • Mali vredi bar 30 miliona !!!!!Prosle godine igrao EVROPU ,doneo DUPLU KRUNU ,dao 10 golova za repku i istu ODVEO na EP u francuskoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zato napredna upravo pamet u glavu !

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo sve pikiraju,plasiraju vesti i prave zvezdasi.Znaju oni gde najvise smeta njima.Ako ga Partizan proda ne vredi vise ici na utakmice …Tortura rezima protiv SD Partizan se nastavlja,i nikom nista..Sve dok je Vazura u klubu tu nema srece za Partizan.Direktor mora biti sportista i okoreli partizanovac..

    0
    0
    Odgovori
  3. Bez 10 miliona,plus 20 % od sledeceg transfera,i odlazak tek u junu iduce godine,nista. Naucite se vise pameti, kako se prodaju igraci, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo ako dupliraju „ponudu“, NECA moze da nastavi sa terorom turaka…inace, ostaje ovde da njihove poturice i Simbol zla ex Yu odjavljuje iz ovog zivota..!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Alo budalcino, jer tebe neki Zvezdas izmlatio, ili imas problem, pa si nesrecno zaljubljen u nekoga sa severa?
      Takva mrznja…Stvarno imas nesrecno detinjstvo…Patologija…Moras pod nadzor pod hitno…Takvi zavrse kao Amerikanci, masakrom neduznih ljudi na javnom mestu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter