0
Domaći fudbal

LEPE REČI: Delijama će se svideti mišljenje Milana Jovanovića vezano za novo pojačanje Zvezde…

Objavljeno: 15.06.16 u 11:56

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović istakao je da Crvena zvezda nije pogrešila u izboru novajlije i da će se Delije oduševiti njime.

Kad te hvali Lane onda to ima težinu. Čovek koji je bog u Belgiji pričao je za Sportski žurnal o novom pojačanju Crvene zvezde, Tomasu Fibelu. Bivši reprezentativac Srbije je izneo niz hvale na račun Francuza.

ŠOU KOD DEJANA ANĐUSA: Milan Živadinović ‘naterao’ hrvatsku starletu da uradi nešto zbog čega neće smeti u rodni Split (VIDEO)

– Momak je vrhunski, za desetku. Bio je uvek raspoložen i prijatan, pravi čovek iako nije puno igrao. Upravo u tome se ogleda ljudska veličina. Prošlo je mnogo godina, ne mogu da se setim svih detalja, ali ono što sam zapazio u vezi Fibela je da je stamen u duelima i prebrz za svoju građu. A jak je kao životinja – rekao je Jovanović za Sportski žurnal, a prenose beogradski mediji.

‘BOMBA’: Fenerbahče pravi ‘drim tim’ za Ligu šampiona, a u njemu je i fudbaler Crvene zvezde (VIDEO)

Tomas Fibel je sa Crvenom zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter