5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAMALO: Zvezda planirala mega pojačanje, ali joj je Grobar pokvario posao (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.16 u 09:53

Crvena zvezda je bila na korak da dovede veliko pojačanje u napadu, ali je posao pokvario jedan od ljubimaca Grobara.

Želja uprave Crvene zvezde je plasman u jedno od dva evropska takmičenja. Da bi se to ostvarilo potrebna su i kvalitetna pojačanja. Do sada su stigli Tomas Fibel, Stefan Milošević i Adam Mičel. Sada je bio pravi trenutak da stigne i jedno mega pojačanje. Na radaru Crvene zvezde našao se reprezentativac Angole Brume Manuel Abel Kampos ili jednostavnije Đalma.

IMA LI LUĐEG? Najčudnije mesto na kom se slavila Zvezdina titula – ubedljivo! (FOTO)

Kako prenosi Sportski Žurnal u svom štampanom izdanju Zvezda je krenula u pregovore sa igračem iz Angole koji je u dresu Genčlebirligea na 27 utakmica postigao sedam golova. Ipak, posao je pokvario bivši fudbaler Partizana, a sada trener PAOK-a Vladimir Ivić. Tim iz Soluna je bio konkretniji i Đalmu je doveo u svoje redove i tako se ozbiljno pojačao za kvalifikacije Lige šampiona.

POJAČANJE IZ HOLANDIJE: Marko Pantelić pojačava Zvezdu

Crvena zvezda je i dalje u potrazi za kvalitetnim krilnim napadačem, a navijači se nadaju dolasku holandskog fudbalera Biesevara.

(Izvor: YouTube/MiguelFCP100Prod)

0
0

5 Komentara

  1. Da, da, mi smo zamalo klub… Zamalo smo evropski prvaci, zamalo smo svjetski prvaci, zamalo smo najbolji istočnoevropski klub, zamalo smo izvozili fudbalere u najveće evropske klubove, ali zamalo ehhh…. Zaustavio nas je Real u finalu, ali je Zvezda zamalo klub ;)) Stoka zagrebačka

    0
    0
    Odgovori
  2. Obilo im se o glavu ono za Zdjelara, kad su intervenisali navijaci ili ko vec da ga Olimpijakos ne pusti u Partizan, vratilo im se lepo, bravooo, a to je tek pocetak, sad nek bude slag na torti da ih iz evrope pocisti Kairat ili neko slican,a moguce je to,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter