4
Fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

EURO 2016: Rusima sledi žestoka kazna

Objavljeno: 12.06.16 u 13:45

Evropska fudbalska unija (UEFA) otvorila je disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Rusije posle mnogobrojnih incidenata navijača pre, na i posle meča sa Engleskom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

UEFA tereti Ruse jer su njihove pristalice napale suprotne navijače, rasističkih povika i paljenja baklji, navodi se u saopštenju UEFA.

Ujedno, UEFA neće pokrenuti nikakvu akciju da se kazni Fudbalski savez Engleske, iako su i tamošnji navijači učestvovali u tučama širom Marseja i na stadionu.

Engleski navijači, zajedno sa ruskim, izazivali su nerede pre utakmice u marsejskoj Staroj luci, nekoliko njih je uhapšeno i povređeno, a lokalna policija morala je da koristi suzavac kako bi smirila situaciju.

NOĆ U KOJOJ JE FUDBAL IZGUBIO: Rusi vijaju Engleze, Poljaci terorišu Irce (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. Izbacite ruse sa prvenstva!!! Dosta je policiji što mora da brine o teroristima, još im trebaju ovi uličari…sramota!!!A i šta su ovi huligani bolji od terorista,kad biju ljude koji leže na zemlji…SAMO NAJSTROŽIJE!

    0
    0
    Odgovori
  2. EU i UEFA postale su fasisicke organizacije kao nekad velika Nemacka. Evropljanima su bili dobri Rusi kad su ih oslobadjali i ginuli zbog nih, a sad im ne valjaju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sankcije privredi, sankcije turistima, sankcije u sportu, kazne, pljupte na sve strane a izazivači sa zapada trlju ruke od prihoda koje plaćaju Srbi i Rusi……..
    Ljudska prava ne postoje za Ruse i Srbe…..

    0
    0
    Odgovori
  4. Znaci nista za njihove bahanalije 3 dana u Marseju, zvizdanje himni Rusije ? Naravno posto su Rusi u pitanju odmah kazna i to drasticna. Neka su ih Rusi izuli od batina kad vec francuska policija nije htjela. Samo jos fali da neki terorista uleti i aktivira bombu medju navijacima pored “ efikasne “ policije. Ovaj haos je otvoreni poziv za teror.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter