0
Fudbal

EURO 2016: Englezi igrali i vodili protiv Rusa, ali je sudija zakasnio da svira kraj (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.16 u 23:00

U drugom meču „B“ grupe na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, Engleska i Rusija su igrale nerešeno 1:1 (0:0).

Bila je ovo najlepša predstava na dosadašnjem delu prvenstva. Ne zbog igre Rusa, koliko zbog Engleza koji su bili daleko bolji rival, zaslužili pobedu, ali je lopta okrugla, a što bi Nemci rekli „kraj je tek kada ga sudija odsvira“. To „gordi albion“ nije znao i na kraju je izgubio dva boda protiv Rusa.

Englezi su prvi zapretili preko Lalane u 7. minutu, ali je njegov šut zaustavio Akinfeev. U 22. minutu ponovo su zapretili Englezi, tačnije Lalana, ali je ovog puta fudbaler Liverpula bio neprecizan. Šest minuta kasnije sudija Ricoli je poništio gol Kejna. Pravedno, pošto se napadač Sparsa našao u ofsajdu.

(Izvor: RuTube)

Rusi su prvi put ozbiljno zapretili tek u 63. minutu. Šutirao je Smolov, ali je bio neprecizan. Da je lopta išla u gol Hart ne bi mogao da odbrani taj šut. U 72. minutu kolosalna prilika za Runija. Kapiten engleske reprezentacije je sjajno šutirao, ali je Akinfeev fenomenalno intervenisao. Sjajan utisak čuvar mreže Rusije je pokvario u 73. minutu. Slobodan udarac za Englesku izveo je Daer, Akinfeev se očajno postavio i „gordi albion“ je poveo sa 1:0.

Engleska je uspela da umiri utakmicu, ali kada se činilo da će četa Roja Hodžsona „upisati“ tri boda, Vasili Berezutski je nebeski skočio i matirao Harta za konačnih 1:1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ENGLESKA – RUSIJA 1:1
/Dajer 73 – V. Berezutski 90+2/

Stadion: Velodrom, Marselj;
Gledalaca: 67.394;
Sudija: Nikola Ricoli (Italija)

Engleska: Hart – Voker, Kejhil, Smoling, Rouz – Ali, Dajer, Runi (od 78. Vilšir) – Sterling (od 87. Milner), Lalana, Kejn;
Rusija: Akinfejev – Smolnikov, V. Berezucki, Ignaševič, Šenikov – Nojštader (od 80. Glušakov), Golovin (od 77. Širokov) – Kokorin, Šatov, Smolov (od 85. Mamaev) – Dzjuba.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter