4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ REŠIO JOŠ JEDNO PITANJE: Napadač na pragu Humske

Objavljeno: 09.06.16 u 16:08

Partizan bi u narednih par dana mogao da završi posao sa napadačem kog želi od prošle zime.

Ko čeka taj i dočeka. Ili, upornost se uvek na kraju isplati. Partizan samo detalji dele od novog pojačanja i to u samom špicu. Kako javlja MocartSport, Samjuel Ovusu je blizu prelaska u redove osvajača Kupa. Naime, Partizan i Radnik su se dogovorili oko transfera i sada ostaje samo da se klub i igrač dogovore oko njegovih uslova. To praktično znači da je posao obavljen.

NIŠTA OD ŽELJENOG POJAČANJA: Partizan ostaje bez već viđenog krila

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Podsetimo, Partizan je Radniku ponudio 250 hiljada evra za Ovusua i 20 procenata od sledeće prodaje. Surdaličani su tada stavili „parni valjak“ na čekanje dok ne stigne ponuda iz Turkse. Kako nije, ponuda Partizana je prihvaćena, ipak ne zna se da li je reč o prvobitnoj, gore navedenoj.

TU JE I ‘BRATKO’: Evo šta je Božinov rekao o odlasku iz Partizana…

Samjuel Ovusu je prošle sezone za Radnik postigao sedam golova i imao je tri asistencije. Želja Ivana Tomića je još od zimskog prelaznog roka, a sve simpatije je kupio u Humskoj kada je zamalo sam pobedio Partizan.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter