5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TO JE NAJAVLJENA ‘BOMBA’: Partizan poslao ponudu za ‘desetku’, u Brazilu poznatu po jednoj tragediji (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.16 u 09:49

Sportski direktor Partizana najavio je dolazak u Partizan ‘bomba desetke’, a sada smo i saznali njeno ime.

Reč je o 24-godišnjem brazilskom plejmejkeru Leonardu da Silvi Souzi, momku koji jje u prethodne dve sezone nastupao za ruski Anži. Sada je slobodan igrač, a kako javlja Sport, crno-beli su ušli u pregovore sa njegovom menadžerskom agencijom. Brazilac je visok 174 cm i na 31 utakmici za tim iz Mahačkale je postigao osam golova. Pre toga je nastupao za Enosi sa Kipra, Metalurg Donjcek iz Ukrajine i Gabalu iz Azerbejdžana.

(Izvor: YouTube/DZAARO FOOTBALL)

U domovini nije toliko poznat po fudbalskom umeću, javnosti je poznatiji kao učesnik tragične saobraćajne nesreće, kada je u njegovo vozilo udario drugi auto, a jedna žena izgubila život. Tada mu je u krvi pronađen alkohol, mada on nije bio krivac za udes. Prednost za Partizan pri dovođenju Brazilca jeste ta što je član menadžerske agencije koja vodi brigu i o Sedriku Gogui. Ipak, loša vest je ta što Leonardo nije igrao fudbal u poslednja četiri meseca. Ipak, ako se pogledaju video snimci može se zaključiti da se radi o odličnom kreativcu.

0
0

5 Komentara

  1. On je odlican igrac,dobar dribling,sut,kontrola lopte.To sto nije igrao 4 meseca nije nikakav problem,ako dodje ranije moze lepo da se uigra i vrati u optimalnu formu.Pa Abubakar nije igrao dugo pa kakvu je polusezonu imao u Partizanu. To sto je malo problematican i ta saobracajka,ako je pametan, moze da mu pomogne da se uozbilji i da se okrene samo sportu i fudbalu na pravi nacin. Ima 24 godine a od 25-32 su optimalne godine za najbolji fudbal u karjeri svakog igraca.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se da nisi sutnuo konzervu na ulici nikada…ne pricaj o fudbalu…posebno o tome kako nema veze sto je neko napravio pauzu od 4 meseca….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter