0
Fudbal

KOPA AMERIKA: SAD demolirala Kostariku, Kolumbija u četvrtfinalu (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.16 u 08:54

Odigrane su utakmice 2. kola „A“ grupe na Kopa Amerika, a već je poznat i prvi četvrtfinalista.

Kolumbija je prebrinula prve brige. Žuto-plavi su se posle druge pobede na Kopa Amerika protiv Paragvaja 2:1 plasirali među osam najboljih reprezentacija dva američka kontinenta. U derbiju večeri blistao je Rodrigez, baš kao i na utakmici sa Amerima. Kolumbija je brzo stigla do vođstva, Rodrigez je izveo korner, a Baka glavom loptu zakucao u mrežu. U 30. minutu utakmica je rešena, posle gužve u kaznenom prostoru Paragvaja, Karodna je uposlio zvezdu Real Madrida, a ovaj postigao drugi gol na turniru za 2:0. Mogao je Paragvaj da se vrati u igru kada je u 71. minutu Ajala evrogolom smanjio na 2:1. Ipak, nedugo zatim je Paragvaj ostao bez jednog igrača i utakmica je rešena 2:1.

(Izvor: RuTube)

U drugoj utakmkmici dana pomalo neočekivan rezultat. Bolje rečeno, jeste SAD bio favorit protiv Kostarike, ali niko nije mogao ni da očekuje da će biti 4:0. „Ameri“ su poveli preko Dempsija iz penala u 9. minutu. U 37. minutu bilo je 2:0, Dempsi je asistirao, a Džons pogodio. Do poluvremena slekcija SAD je postigla još jedan gol. Asistent Dempsi, a strelac Vud. Na kraju je u 87. minutu Zusi postavio konačnih 4:0, čime se Kostarika najverovatnije oprostila od daljeg takmičenja na Kopa Amerika.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

A grupa

Kolumbija – Paragvaj 2:1 (2:0)
SAD – Kostarika 4:0 (3:0)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter