4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Delije, zavalite se i uživajte! (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.16 u 11:25

U Srbiji je ‘svakog čuda tri dana dosta’, pa su tako već mnogi stavili po strani nedavnu spektakularnu Svečanu akademiju Crvene zvezde.

Za one koji su propustili Zvezdinu proslavu ili bi da je se podsete, evo kompletnog 90-minutnog filma, proslave, pesme lepih devojaka, ali i brojnih navijača koji su ispunili ‘Sava centar’ u nedelju uveče.

(Izvor: youtube / RTS Zabavni program – Zvanični kanal)

0
0

4 Komentara

  1. Hoce, hoce, sve su oni zaboravili, zahvaljujuci upravo TIM „legendama“, koji su taj „uspeh“ pripisali LICNO-SEBI i nastavili da CRPE SVE RESURSE IZ zvezde i USPELI SU U TOME-DEVASTIRALI SU SVE, kako nekadasnji „uspeh“ multietnickog simbola YU, tako i KOMPLETNU FINANSIJSKU STRUKTURU KLUBA ZA VJEKI VJEKOVA-AMIN .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Иструлише ти кости на Звездиним вестима!!!! Али добро је по некада бити на правој страни и прочитати нешто паметно сем туча на паркингу и седницама скупштине клуба!!!! Ако ако сине можда се и опаметиш………који сам ја оптимиста!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Slepče maloumni,ti definitivno nemaš ni prijatelje,druga,ni devojku ni dečka,roditelji te ne vole. Tebi je zvezda sve!

      0
      0
      Odgovori
      • Ако си мени одговорио онда си веома културан!!! Име ти каже све морабда ти нису они са паркинга дали дозу јер сви знамо ко је пикац! А што се тиче почетка реченице не замерам ти као и у опште на целој реченици где помињеш и родитеље и све друго па ви фрањевци сте познати по непоштовању ничега сем по инцестима!!!! Ни ти немаш ни тату ни маму,девојку,момка а имаш сестру и оба има дете а нема момка па сад……. И наравно Звезда ми је све јер је српски бренд а не хрватска творевина!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter