1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠ BLEF ILI RAZOČARANJE? Menadžer poništio Božovićevog ‘keca iz rukava’, partija nije gotova… (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.16 u 17:49

U danima dobrih vesti za crveno-bele, pojavila se i loša, jer je u pitanju igrač koji je ‘prvi pik’ Miodraga Božovića.

Pred pohod crveno-belih na Ligu šampiona Miodrag Božović je pokušao da iz rukava izvuče ‘keca’, međutim, menadžer pompezno najavljenog Geulora Kange, Francuz Luj Denole, čini se da ‘blefira’.

– Trener Crvene zvezde koji je nekada vodio Rostov kontaktirao me je u vezi Kange. Mogu samo da kažem da je naša pozicija dosta jednostavna – spremni smo da razmotrimo bilo koji predlog. Imamo još dosta vremena, Gueloru ugovor ističe tek za mesec dana, 30. juna, tako da nismo u žurbi – izjavio je menadžer.

‘BUM’ NA MARAKANI: Stiže zamena za Grujića iz drugog tima ruskog prvenstva, sa njim i ‘zlatni orlić’ (VIDEO)

Ruski mediji pored ove izjave prenose i da je Roštov u velikim finansijskim problemima i da je prodaja najboljih igrača neminovna, što će reći i Kange.

Denole, pak, ističe ponude iz Francuske, Belgije, Grčke i Srbije, ali u velikoj meri odbacuje mogućnost odlaska, čak za 90 posto.

– Takođe mogu da kažem da Kanga nije nesrećan u Rostovu, on želi da igra Ligu šampiona (Rostov očekuju kvalifikacije za elitno takmičenje). Trener Berdijev ga i dalje želi. Mogu da kažem da Kanga 90 odsto ostaje ovde – objasnio je Denole.

Crvena zvezda bi mogla da do

Jasno je da ovde stvar nije rešena, te da Denole samo pokušava da podigne cenu Kangi. Zvezda ima reč…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter