6
Domaći fudbal

DRUGA ‘LASTA’ SLEĆE: Crvena zvezda danas dobija drugo pojačanje za novu sezonu

Objavljeno: 01.06.16 u 09:28

Posle Adama Mičela, Crvena zvezda će danas dobiti novo pojačanje u napadu na Ligu šampiona.

Desetak dana se pričalo, danas bi trebalo da se realizuje. Posle Adama Mičela, Crvena zvezda će dobiti novog štopera. Reč je o Tomasu Fibelu, Francuzu kog je crveno-belima preporučio Mičel Donald. Stameni štoper, koji svojom igrom podseća na Ibrahima Gaja, danas bi trebalo da stigne u Beograd. Navodno, svi detalji saradnje su dogovoreni, samo je ostalo da se stavi paraf na ugovor. Tomas Fibel u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa Mordovijom istekao.

FOTO: Zimbio
FOTO: Zimbio

NAJZVUČNIJI TRANSFER U ISTORIJI ZEMLJE: Partizan ih demolirao, a oni sada dovode svetskog šampiona

Sada je na upravi kluba da pronađe još jednog štopera, ali sa srpskim državljanstvom. U opciji su bili Marko Baša i Duško Tošić, ali od tog posla najverovatnije nema ništa. Nezvanično se može čuti da Crvena zvezda radi na dovođenju Žarka Markovića iz Kairata, štopera koji je visok preko dva metra.

‘BUM’ NA MARAKANI: Stiže zamena za Grujića iz drugog tima ruskog prvenstva, sa njim i ‘zlatni orlić’ (VIDEO)

0
0

6 Komentara

  1. Dobar je on igrac,dolazi kao slobodan igrac,ali jos bolji je Zarko Markovic iz Kajrata,decko je odlican igrac za svoju visinu,logicno ima dobar skok i dobru dugu loptu,dobro se gradi on bi bio pravo pojacanje.Takodje je trebalo da se proba da dovedemo Milosa Krasica iz Lechie on je u fenomenalnoj formi a ne da trazimo Kacara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter