3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DRIL NE PROLAZE SVI: Muslin precrtao još dvojicu ‘orlova’

Objavljeno: 01.06.16 u 19:56

Novi selektor skratio je svoj spisak igrača za još dva imena, jednog zbog povrede, a drugog zbog njegovih karakteristika koje se ne uklapaju u trenutnu zamisao stručnog štaba.

Selektor Slavoljub Muslin oslobodio je obaveza Adema Ljajića i Sergeja Milinkovića-Savića koji neće putovati u petak, 3. juna sa reprezentacijom u Monte Karlo gde Orlove, dva dana kasnije, očekuje poslednja provera sa Rusijom.

SRBIJA SE BUDI: Muslin dva od dva, sledeća je Rusija (VIDEO)

– Adem Ljajić ima problema sa zadnjom ložom i u dogovoru sa njim i doktorom Mladenovićem, neće biti sa nama u Monte Karlu kako bi nastavio sa terapijama – objasnio je Muslin, da bi zatim nastavio i o drugom ‘precrtanom’ reprezentativcu:

– S druge strane Sergej Milinković – Savić je velika budućnost našeg fudbala, dobro je radio tokom ovih priprema, ali sistem u kome mi igramo jednostavno njemu ne odgovara i prednost trenutno imaju drugi igrači. Dogovorili smo se da se vrati u klub, a naravno pratićemo njegove partije, jer poseduje veliki talenat – rekao je Slavoljub Muslin.

KONAČNO: I fudbal dobija regionalnu ligu!

0
0

3 Komentara

  1. Sergej igra standardno u Laciju, a trecina igraca koji su igrali na ove dve utakmice, nije standardna u mnogo manjim klubovima. Nadam se da ce Muslin brzo ispraviti ovu gresku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jaoo jaooo, ko bre nije za ekipu?? decko je mald,igra odlicno, daj mu vreme i bice jos bolji, ako mislis za 2 nedelje da moze neko da se uklopi u ekipu onda napolje, pre nego sto si dosao. Koliko dugo je trebalo Belgijancima da naprave reprezentaciju, a gledaj h sad… Eee moj ti nazovi trenerom.. bez reci sam…. Dajte mlade igrace nek se uigravaju ako mislis da mozes za mesec dana da napravis ekipu onda si stvarno skrenuo sa puta…. treba vremena tu. Ovi su se dosta pokazali a i obrukali molimte ih smakni sa terena jer ce jos malo pa u penziju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter