4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SVE POŽELJNIJA: Sjajno krilo želi među crveno-bele (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.16 u 11:54

Boško Janković ne krije da mu je povratak u Zvezdu velika želja, ali da je neophodno prvo da razduži opremu Verone.

– Još godinu dana vezan sam ugovorom za Veronu, ali uskoro bi trebalo da pričam sa klubom. Moramo da se dogovorimo oko mnogo stvari i brzo će sve biti poznato, rekao je Tanjugu Janković, nakon učešća na meču „Asovi za decu“.

Interesovane je obostrano, što Jankoviću veoma prija. Ipak, ne želui da žuri ili da obećava:

– Znam sve oko interesovanja. Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali sada nemam pravi odgovor. Ne bih želeo da dajem lažna obećanja i previše pričam o tome. Ima vremena, pre toga moram da rešim situaciju sa Veronom, dodao je bivši Zvezdin vezista.

Verona je ispala iz Serije A, stoga ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi dobio čiste papire. Janković, koji je 2006. godine osvojio duplu krunu sa Zvezdom, igrao je potom za Majorku, Đenovu, o povratku na „Marakanu“ dodao je da ima mnogo stvari koje bi trebalo da se poklope:

– Ima dosta stvari oko kojih bi trebalo da se usaglasimo. Poznato je da sam veliki zvezdaš i sve ostalo je nebitno, zaključio je Janković.

(Youtube/MrKefkeDS1989)

0
0

4 Komentara

  1. Ako Bosko nije imao mesta u prvom timu Bolonje koja je ispala iz Italijanske prve lige kako je to pojacanje za Zvezdu mozda kao i Lukovic bacanje para.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tipicno kada nema izlaza vracanje u Srbiju.
    Penzioneri, mada on je bio odličan igrac u svoje vreme… Ali ne treba davati previše znacaja 32-33godisnjacima, realno ako su krenuli sa svojim klincima treba nastaviti tako. Doduse ovih 5-6 stranaca… Videce se tek na leto koliko zvezda vredi i da li je naša liga uopšte merilo kvaliteta, zanos je isti svake godine pa se popusi u prvom kolu i sve se nekako zaboravi kada se uzme ta titula.

    0
    0
    Odgovori
    • Sve je to tacno sto si naveo ali puno toga zavisice i od zreba.Zvezda sa ovim stoperima i desnim bekom nema sta da trazi u Evropi ali sa pojacanjima,prevashodno na tim pozicijama i bar jednim spicem,moze prilicno.Ovaj Zvezdin tim je,recimo,minimum 50% kvalitetniji od partizanovog od prethodne sezone,koji je dosao na pragu LS,i garantujem da bi bez problema prosao sve one prepreke koje je i komsija prosao a izbacili bi i Borisova.Daj boze samo da zreb bude dobar jer Zvezdi nikad nije bio naklonjen,za razliku od komsija,koji su po pravili izvlacili najlakse protivnike.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter