15
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UEFA SE OBRUKALA: Delije im ovo nikako neće zaboraviti! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.16 u 22:14

UEFA se odavno nalazi na ‘crnoj listi’ kod Delija, a posle ovoga će animozitet Delija prema evropskoj kući fudbala biti još veći.

UEFA već nekoliko dana video snimcima i kompilacijama na društvenim mrežama najavljuje finale Lige šampiona koje će se u subotu igrati između madridskih klubova, Reala i Atletika, u Milanu na stadionu ‘San Siro’.

NAVIJAČKI BLAM GODINE: Kako su ‘Delije’ ponizile ‘Grobare’ (FOTO)

Tako je u jednom od njih navela sve prvake Evrope, među njima i Crvenu zvezdu, ali ne pravim imenom.

Naime, UEFA je trebala da proveri pre nego što je pogrešno napisala ime srpskog kluba:

Screenshot_2

0
0

15 Komentara

  1. Iz naslova se vidi za koga navijam ali niko nikada ne moze da ospori ono sto je napravila zvezda, nema tog u Srbiji koji tada nije navijao za zvezdu (mislim na utakmicu u Bariju) ako i ima takvih onda ne da nisu patriote nego nema opisa za takve, pa navijao bih za bilo koji nas tim da igra u finalu pa cak i u kvalifikacionim utakmicama. Mislim da se to vise nikada nece ponoviti i tako nesto treba postovati. A sto se tice ovih sa zapada koji ako vec ne znaju da napisu na srpskom onda su mogli na engleskom mada sa njihovom inteligencijom verujem da bi im i to predstavljalo ogromno naprezanje mozga 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka cast Realni…ako tvoj komentar pronadje mozak Junaka Viktora Igoa….ti si uspeo…postovanje za tvoj komentar…

      0
      0
      Odgovori
  2. glodaru bez koske,za razliku od tvoj franjevackog kluba,ispred imena Crvena Zvezda stoji da je pobednik KES,INTERKONTINENTALNOG i jos par trofeja,zato,tisina.
    Uzgred,valjda ti je poznato,da na netu,kada pises velikim slovima,smatra se,da vices. I,malo gledaj u svoje dvoriste,umalo da ti se „legende“ pobiju medjusobno,a mogao bi da nadjes posao,i devojku,to je mnogo bolje. Pozdrav sa Kosova.

    0
    0
    Odgovori
    • …,da na netu,kada pises velikim slovima,smatra se,da vices. … KES,INTERKONTINENTALNOG…pa sta se deres majmune….idi ga odradi da se smiris…

      0
      0
      Odgovori
  3. Hehehehe,kako glupi komentari…boze koji KOMPLEKS nize vrednosti i na koji nacin glodari pokazuju nivo inteligencije

    0
    0
    Odgovori
  4. prosto mi je dan ulepsan kada vidim vas sakate grobose kako ispoljavate mrznju prema zvezdi… kucnuo vam je sudnji cas. klub vam se raspada, potezete pistolje na skupstini a cigani vam vode navijanje…

    0
    0
    Odgovori
  5. CrvenaZVAla !!! .!. XXAAXXAA .!. LEPO SU NAVIJACI MAKABIJA OBJASNILI…!!!! Zvezda je cmar balkana sa vodjom petokolonasem !!!

    0
    0
    Odgovori
    • HA HA HA.
      Imas jedan klub u zemlji koji je ostvario ovakav podvivig,a ismevas ga ,znaci lecis koplekse .
      Zbog takvih kao ti je rasulo u SRPSKOM fudbalu.
      Umesto da skines kapu i sa se posteno ispovedis pred ZVEZDINIM grbom,ko zna mozda vas ZVEZDA i nekad i prizna za dostojne protivnike.Ovako franjevci-duvajte i sanjajte.

      0
      0
      Odgovori
      • ….leeeeepo MU ga odgovori…a jel to vazi i za kosarku, vaterpolo….a sto lelemudate u drugim sportovima gde za vas niko nije cuo….lepo vam iz Makabija rekli…opeglate ih i oni vas pamte i postuju…ajde ti na proslavu Barija…..i josipa broza smo svali decenijama pa ga zaboravili…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter