5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRDA: Živković ide u Benfiku, Partizan plaća ‘penale’

Objavljeno: 24.05.16 u 23:47

Novinar Tajmsa Rori Smit napisao je na Tviter profilu da je Srbin skoro sigurno novo pojačanje Benfike, evo i kako…

Naime, Nikolas Gaitan napušta „orlove“ i seli se u Madrid. Atletiko će Benfiki platiti neverovatnu sumu od 25 miliona evra. Za uzvrat tim iz Lisabona će dobiti „poklon“ od Partizana.

OPŠTI HAOS U HUMSKOJ: Malo nedostajalo da dođe do tuče!

Rori Smit piše da će Andrija Živković kao slobodan igrač potpisati ugovor sa „orlovima“ sa La Luša. Samim tim povlači i klauzulu koju je Partizan imao prema investicionom fondu Pinija Zahavija i Apolonu, a to je da u slučaju da reprezentativac Srbije kao slobodan igrač napusti Humsku, crno-beli moraju da plate oko dva miliona evra.

SVE OSIM LEPOG PONAŠANJA: Evo kako su se verbalno sukobili Vazura i Đurić, a Savo nasrnuo na člana uprave (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. Tako vam i treba.cela uprava bi. trebalo da podnese ostavke zbog toga.a ne da se pravdaju da oni nisu krivi.koliko je mogao da zaradi partizan na zivkovica.jer samo da je igrao ovog proleca produzio bi ugovor na godinu dana.i makar bi jos malo igrao.i posle ga prodali.a ne sto su ga oterali i ucenjivali ko vam je kriv.

    0
    0
    Odgovori
  2. e to sad đuru i tu bagru koja je to napravila tuziti i vratiti pare,a ono juce komedija tačno se vidi da je njima partizan u drugom planu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter