0
Evropske lige

GLAVNI ‘OSUMNJIČENI’: Evo zašto bi Ana Ivanović trebalo da dobije 9,68 miliona evra…

Objavljeno: 23.05.16 u 21:35

Uticajni britanski tabloid San je u svom tekstu okrivo srpsku teniserku Anu Ivanović za smenu menadžera Mančester junajteda Luija van Gala.

Žoze Murinjo biće novi menadžer Mančester junajteda. Priča se da će za pet godina na Old Trafordu zaraditi oko 96,8 miliona evra. Ako je verovati britanskom Sanu, onda bi 10 posto od te cifre trebalo da pripadne Ani Ivanović, a evo i zbog čega.

Kako San piše, srpska lepotica i teniserka je glavni krivac za smenu Luija van Gala. Holanđaninu je najviše zamereno zbog loše atomsfere u svlačionici, to jest zbog toga što je Bastijanu Švajnštajgeru puštao da se vidi sa verenicom kad god bi mu palo na pamet. To jest Nemac se od povrede u martu slabo viđao u trening kampu „crvenih đavola“, a razlog je više nego očigledan. Šta više ni srpska teniserka nije imala zapaženih rezultata ovog proleća.

ŠUŠKA SE: Murinjo ipak na Old Trafordu?

Zato smatramo da bi bio red da se Žoze Murinjo zahvali Ani i Bastijanu, i kao svadbeni poklon pošalje 10 posto od onog što mu pripada ugovorom sa Junajtedom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter