1
Fudbal

KOSOVO BEZ KVALIFIKACIJA: Bar za sada…

Objavljeno: 18.05.16 u 13:55

Izvršni komitet Evropske fudbalske unije (UEFA) odlučio je danas da odloži odluku oko učešća Kosova i Gibraltara u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i formira posebnu komisija koja će se baviti tim pitanjem, izjavio je potpredsednik Georgi Surkis.

– Odluka o mogućem učešću Kosova i Gibraltara u kvalifikacijama za SP nije danas doneta. Osnovali smo posebnu komisiju da se bavi ovim pitanjem, rekao je Surkis za rusku agenciju TAS, posle sastanka u Bazelu.

Kosovo i Gibraltar su u petak dobili članstvo u FIFA na Kongresu u Meksiko Sitiju, nakon što su ranije primljeni u UEFA.

Prema propisima, dva Saveza su time ispunila uslov da naknadno dobiju mesta u kvalifikacijama za Svetski šampionat 2018. godine.

BRAĆA: Navijači Spartaka uz Delije, Srbiju i srpsko Kosovo (FOTO)

0
0

1 Komentara

  1. Jeeeee! Sad svi treba da budemo srećni? Manite se toga ljudi i ne zamajavajte se glupostima, imamo mnogo važnije stvari u životu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter