2
Domaći fudbal

HUMSKA PRIMAMLJIVIJA OD NEMAČKE: ‘Želim u Partizan!’

Objavljeno: 18.05.16 u 14:35

Crno-beli bi mogli uskoro da dobiju jedno od najvećih pojačanja u poslednje vreme.

Nikola Đurđić, fudbaler koji trenutno nastupa u Nemačkoj za ekipu Augzburga, trebalo bi da bude prvo pojačanje Partizana za predstojeću sezonu, sudeći po njegovim rečima.

Naime, Đurđić je u izjavi datoj B92 otkrio da bi želeo da zaigra pred „Grobarima“:

– Nije tajna da sam navijač Partizana i da je moja velika želja da jednog dana obučem crno-beli dres. Nedavno sam razgovarao sa Ivicom Ilievim i Ivanom Tomićem i drago mi je da postoji obostrana želja da se transfer ovog leta i realizuje. Ipak, konačnu reč daće Augzburg sa kojim imam ugovor još godinu dana.

GODINE PROLAZE, NIŠTA SE NE MENJA: Lovernj u majici sa svojim likom šalje poruku Partizanu (FOTO)

Đurđić se ne nalazi u planovima nemačke ekipe, pa je ove sezone dva puta igrao na pozajmicama, prvo u Malmeu, da bi potom bio u Cvajti i ekipi Fortune Dizeldorf.

– Želim da neke od svojih najboljih fudbalskih godina provedem u klubu za koji navijam od malena. Veliki uticaj na takvu moju odluku imali su i Iliev i Tomić, kod kojih sam video da su veoma ozbiljni u svom poslu i da znaju šta rade. Zbog toga mogu sebe da zamislim kao igrača koji može mnogo da pomogne Partizanu i čiji će kvalitet kroz uspeh ekipe doći do izražaja. Još jednom ponavljam, konačnu reč o mom eventualnom prelasku u Partizan daće Augzburg, rekao je za kraj sjajni napadač, koji je pored Radničkog iz Pirota, igrao za Voždovac, Haugesimd, Helsinborg, odakle je prešao u Grojter Firt, a od 2014. igra za Augzburg.

Za reprezentaciju je odigrao jedan meč.

DŽIKIĆ: Odbrana popravila greške u napadu

0
0

2 Komentara

  1. Vidim da se neki cude Djurdjicu sto u najboljim godinama maltene moli da postane clan voljenog kluba. Dragi moji, u tome i jeste razlika izmedju nas i svih drugih….Partizan se voli ,za ostale se navija. A igra za pare. Djurdjicu zelim mnogo golova u voljenom dresu a Ika da odmah poradi na dovodjenju ovog grobarcine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter