12
Domaći fudbal

SA LICA MESTA: Pogledajte zanimljivo obraćanje ‘Grofa’ i šta je rekao o ostanku u Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.16 u 20:12

Miodrag Božović nije propustio priliku ni da ‘pecne’ pripadnike ‘sedme sile’ u svom obraćanju javnosti povodom dobijene nagrade za najboljeg trenera Superlige.

U hotelu Metropol održana je dodela priznanja najboljima u Superligi Srbije za sezonu 2015/2016, a za najboljeg trenera izabran je, naravno, Miodrag Božović.

PROGLAŠENI LAUREATI SUPERLIGE: Zvezdina dominacija! (VIDEO)

Njegova obraćanja javnosti uvek su zanimljiva, a tako je bilo i ovog puta, a odmah na početku prokomentarisao je konstataciju voditeljke da je nedavno ‘Grof’ produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na još dve godine.

– Ovo za dve godine za trenera je vrlo relevantno, stvar je da trener ostaje onoliko koliko ima uspeha. Drago mi što sam večeras ovde. Drago mi je da su me izabrali igrači, jer da su me birali novinari, verovatno ne bih bio izabran – rekao je Božović što je izazvalo smeh prisutnih u sali.

– Ljude ne možete da prevarite i ovo mi je najdraže priznanje, jer kad vas izaberu ljudi koji se bave fudbalom, od toga nema dalje. Drago mi je jer je Zvezda prva, zahvaljujem se igračima, jer dobar trener sa dobrim igračima napravi dobar rezultat, a sa lošim ne može niko da napravi dobar rezultat – rekao je Božović.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

12 Komentara

  1. Milogorca,coveka koji za 15 god nije osvojio titulu(ova je zasluga premijera i fss) podrzavaju kriminalci i prostaci poput njega

    0
    0
    Odgovori
    • Ti nisi kriminalac ali si bezmozgovic! Tupan, na Srpskom! U pravu si, trebalo je Piskavac da bude proglasen ili mozda Ivan „Alibi“ Tomic jel da?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Osvojio je kup Rusije sa Rostovom u sezoni 2013-2014,a otisao je iz Lokomotive nakon sto je usao u finale kupa ,koje je taj klub kasnije i osvojio(2014-2015).Toliko

    0
    0
    Odgovori
    • …..ti i dalje kmecis na Zvezdinim vestimaaaa?! Bice kazna, ali ne znam sta ti imas od toga SEkice! Titula slavi se! Ne smaraj devojcice!

      0
      0
      Odgovori
      • Kazna ce biti evropa u kojoj ste za doba samostalnosti Srbije doneli bodove na nivou statisticke greske. Za sekundarce nijedan zakon ne vazi tako da ce “ ide maca oko tebe“ protivnici u Srbiji uciniti da tres o zemlju bude bolniji jer ste ubedjeni u kvalitet tima. E tu je moja nagrada jer ce dokazati da sam u pravu,a ovde mozete da radite sta hocete,mozda Grofai Kokezu promovisete u Dr kao zaTvorzica,a o tituli sa mirisom Vracara…..

        0
        0
        Odgovori
        • E pa „anonimuse“, malo ti je bilo 6 Toletovih titula?!? Tad je bilo posteno?! Kad vam se pola lige sklanjalo ne bi li ih „strasni“ partizai pobedio! Ajde bezi! Sakrij se sa sve svojom Partizankom koji cemo tek ponizavati!

          0
          0
        • Mozda da pitas Stamenog,Bajka,Rajka sto su igrali sklanjalice sa nama ? Ili kad su onim vaaim padavicarima svirana po dva penala? Rniceva ruka? 20 god,bez penala,a,za to vreme vi 10- tak? Tole i u evropi zabranio da neki bod osvojite? „Jake“ igrace za dobre pare prodate? Gde su ti „sampionski“ igraci? Ispran mozak,odgovaram lajsni,al sta sad….

          0
          0
        • Sta su ti isprani mozgovi sugavi ha,ha…A Gde ste bili do 2000 i neke? Odigrali finale 66te i 3 cetvrtfinala . Od 1956 do 1961 bez Evrope 5 godina…Od 71 do 74 bez Evrope 3 godine…Od 79 do 83 bez Evrope 3 godine…I jos nekoliko puta bez Evrope po 1 ili 2 sezone…Jednom diskvalifikovani,jednom ispadali u predkolu i 13 puta u prvom kolu od 1962 do 2008. ..Ko je do tada skupljao bodove? Naravno Zvezda jer je pored osvajanja 3 Evropska i 1 Interkontinentalnog Kupa igrala jos 2 Evropska Finala,6 Polufinala i 8 Cetvrtfinala…11 puta Sesnaestina finala i 11 puta Osmina finala…Da nije bilo tih uspeha danas bi Linhenstajn i Tanzanija bili velesile za nas…Neko skupljao bodove 60 godina a neko 6 i odmah se silji ku*ac…

          0
          0
  3. Ma koji grof, koji nikada NISTA NIGDE NIJE OSVOJIO, lako je ovde u premijer ligi !!! Tomic je UBEDLJIVO NAJBOLJI TRENER, kada se uzme u obzir da je protiv sebe imao nazadnu trojansku „upravu“, klipove sa svih strana, a USPEO JE DA BUDE NAJUSPESNIJI SA SVETINJOM U PROLECNOM DELU I TO BEZ NAPADACA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter