16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AUTOGOL: Sudija Đokić naglo ‘promenio ploču’!

Objavljeno: 12.05.16 u 22:36

Miodrag Božović svakako će biti kažnjen, kao što smo najavili, ali je pred odluku Disciplinske komisije FSS došlo do neočekivanog obrta.

Čeka se rasplet dobro poznate sage vezane za incident na utakmici između Crvene zvezde i Vojvodine, kada je Miodrag Božović verbalno vređao glavnog arbitra Nenada Đokića, koji je tvrdio čak da ga je Božović i fizički napao posle meča.

IZ PRVE RUKE: Mičel Donald preporučio novog stranca za Crvenu zvezdu (VIDEO)

Međutim, iz dana u dan menja se situacija, a kako prenose ‘Novosti’, sudija Đokić je izmenio svoju prvobitnu izjavu, potpuno iznenada.

Disciplinski organi tražili su nove izjave svih delioca pravde sa pomenutog meča, pa je i Đokić promenio svoju izjavu.

NIJE DOBRO POČELO: Zvezda gubi bitku za još jednim pojačanjem?

Božoviću je ovo bilo treće isključenje ove sezone, posle ranijih protiv OFK Beograda u Superligi i Borca u Kupu Srbije. Zbog toga mu sleduje kazna, a koliko drastična videćemo sledećeg četvrtka.

0
0

16 Komentara

  1. Teski poraz i kapitulacija Drzave Srbije pred Aboliranim kadrom Jude, Sotone, ponistitelja i segregacije Srbije !!! Prorocanstvo Tarabica se ostvaruje, ostace nas Srba za pod JEDNU sljivu, sada je jasno i zbog cega !!! Seme i zlo razdora Srbije sija najjacim „zvezdanim sjajem“ u punom delovanju izvrsenja zadatka od gazda sa zapada-EKSPONENTI ZAPADA-SKOT-INE !!! VI zvezdasi ste cmar zapada !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Teski poraz i kapitulacija Drzave Srbije pred Aboliranim kadrom Jude, Sotone, ponistitelja i segregacije Srbije !!! Prorocanstvo Tarabica se ostvaruje, ostace nas Srba za pod JEDNU sljivu, sada je jasno i zbog cega !!! Seme i zlo razdora Srbije sija najjacim „zvezdanim sjajem“ u punom delovanju izvrsenja zadatka od gazda sa zapada-EKSPONENTI ZAPADA-SKOT-INE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. sta je tu (NE)ocekivano … okrenite se oko dsebe … u protekle 4 godine … pa ni kazne koje su izrecene – TERZIC, KOJA SE NIJE SMELA IZVRSITI … , NAMESTANJE , OTIMANJE TITULE … PONASANJE TERZICA, BOZOVICA… OD POCETKA U NAMESTENOJ SEZONi … i kad vidimo ko ce nam biti novi predsednik FSS …?! srpski fudbak od ovog ZLA samo UEFA i FIFA mogu da spase … da sve funkcionere iz Srbije u njihovim organima iskljuce i srpski fudbal iz svih takmicenja ostrani … na rok: dok se svi … koji sada u i oko srpskog fudbala bilo sta rade … sa POLITICARIMA i POLITIKOM iz srpskog fudbala NE ostrane..

    0
    0
    Odgovori
  4. srbistan fantomke čuda rade vučićeve.a vi narode samo šutitevadite ispod kreveta pištolje i puške rokajte gamad.

    0
    0
    Odgovori
  5. Mozda se predomislio na semaforu kao Grujicev tata!? Epicentar kriminala i straha a licno ih premijer postavio tu!!! Sta vise reci….Severna Koreja…..

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa naravno da je promenio plocu kad sve ovo lici na mafijaski film sa mafijaskim klubom, kada svedok izadje na saslusanje i pod ko zna kojim pretnjama i ucenama ne sme nista da kaze o kriminalcu koji sedi na optuzenickoj klupi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter