0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: ‘Čekićari’ ostavili Mančester junajted bez Lige šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.16 u 23:44

U zaostalom meču Premijer lige, koji je imao žestoku uvertiru, Vest Hem je savladao Mančester junajted sa 3:2 (1:0).

Uoči ovog meča, koji je za Vest Hem bio poslednji na ‘Apton parku’ pošto se od leta seli na novi grandiozni Olimpijski stadion, ispred stadiona je došlo do velikih nereda u kojima su cilj domaćih navijača bili – gostujući igrači.

HULIGANIZAM NA DELU: Skandal – kamenovani fudbaleri Mančester junajteda! (VIDEO)

Srećom, ‘đavoli’ su se nekako dokopali stadiona i terena, na kom se nisu lepo proveli, jer su igrači ‘čekićara’, nastavili tako gde su stale njihove pristalice. Naravno, ne bukvalno u fizičkom smislu, već u fudbalskom, jer su ih najtežim porazom u sezoni, najverovatnije, ostavili bez Lige šampiona.

Na celom meču viđeno je pet lepih golova, ali samo jedan u prvom poluvremenu i to u 10. minutu kada je Sako rezantnim udaracem savladao De Heu.

Mnogo zanimljivije bilo je u nastavku, a golovima Entonija Marsijala u 51. i 72. minutu Junajted je preokrenuo rezultat i bio nadomak sustizanja Mančester sitija na četvrtom mestu na tabeli.

Međutim, do toga nije došlo, jer su domaći nošeni podrškom sa tribina za samo četiri minuta, od 76. do 80. minuta, preko Majkl Antonija i Vinstona Rida, a opet na asistencije Dmitrija Pajea potpuno preokrenuli rezultat.

Liga šampiona će, vrlo verovatno, i ove godine ostati san za ‘đavole’.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter