10
Domaći fudbal

FOTO: Liverpool FC

GRUJIĆ IZAZVAO ZEMLJOTRES: Cela Engleska se klanja majstoriji Zvezdinog veziste (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 07.05.16 u 22:19

Navijači Liverpula više su nego uzbuđeni nakon što su videli pogodak Marka Grujića u porazu Crvene zvezde od Vojvodine.

Marko Grujić spada među igrače koje u Liverpulu sa nestrpljenjem očekuju, o čemu svedoče i reakcije nakon što je vezista Crvene zvezde postigao veoma lep gol protiv Vojvodine:

DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: Da li ovaj momak zaslužuje platu od 240 hiljada evra? (VIDEO)

Jedan navijački nalog Grujića je nazvao „top talentom“:

Gol je ispratio čak i portal „101greatgoals“:

Svakako, mladom fudbaleru se smeši veoma lep period u Engleskoj.

IZGUBIO ŽIVCE: Iznervirani Miodrag Božović najstrašnije izvređao sudiju Đokića i završio u tunelu Marakane (VIDEO)

0
0

10 Komentara

  1. Dervisi,franjevci,janjicari, latini …Pogledajte samo komentare o jednom jako korektnom decku i sportisti za primer.Jednostavno nema druge: stavljaj tacku i gasi zlo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Не игра се у енглеској као код нас,мислим две различите премијер лиге.

    0
    0
    Odgovori
  3. Otici ce, odigrati par meceva nespreman u USA na turneji Lpool-a i vise nikad. Dace ga nakon pola godine u neki „Viteze“ i tu ce zavrsiti sa snovima o Premijer ligi. Ima on talenta, to nije uopste sporno, ali daleko je on od prvotimca Liverpula. Da se razumemo, ja bih izuzetno voleo da momce uspe, drag mi je iako je iz rupe, ali tesko….
    To to je dao gol uz loptu kroz noge, velika mi cuda…. Meni je zanimljivije koliko je rezervista igralo i hoce li Zvezda biti kaznjena kao Spartak, koliko vidim igralo je devet rezervista medju starterima…. Minus dva boda najmanje za naredni sampionat!
    Spartak da se zali pod hitno i to novom predsedniku FSS, onom mulavom koji izgleda kao da je dosao od cuvanja ovaca! Njemu da se pozali, on je pravo resenje za pravdu po Zvezdinom modelu!

    0
    0
    Odgovori
    • A sto je tvoj mali partizan igrao sa drugim timom protiv Novog Pazara i zbog toga nije kaznjen a Spartak jeste,sta cemo sa tim?To si zaboravio i tada se nisi javljao,nije ti smetalo nego si sada nasao da popujes.Zasto da krenu u narednom prvenstvu sa minus dva boda,neka oduzmu sada jer se u ovom prvenstvu desilo.Neka vaze ista pravila za sve klubove.Mada,po meni,treba vratiti Spartaku dva boda,to sam jos tada pisao jer je stvar trenera koji ce tim izvesti,svi igraci su isti.Ako prijavis 25 za prvenstvo,nema tu prvog i drugog tima,ko moze pre prvenstva da garantuje da je neki anonimni igrac slabiji od nekog poznatijeg.

      0
      0
      Odgovori
  4. Jeste,klanjaju mu se…malopre me zvali drugari iz liverpula,kazu da se i kraljevska porodica poklonila,kaze da ce tek sutra engleski mediji da bruje…

    0
    0
    Odgovori
  5. velika britanija krece sa vazdusnim napadima na republiku srbiju, grujic napravio nezapamceni teroristicki napad, od posledica zemljotresa sravnjeno pola engleske, cunami se krece prema kaliforniji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter