8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDA PUCA IZ SVIH ORUŽJA: Na radaru sa Marakane igrači iz Serije A, Holandije… (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.16 u 10:05

Crveno-beli odlučni u nameri da stvore ekipu koja će imati realne izglede da uđe u Ligu šampiona.

Zvezda je po 27. put postala šampion Srbije, i sad se može posvetiti kako pružanju šanse mladim fudbalerima da se dokažu na preostalim mečevima Superlige, tako i formiranju tima za napad na Ligu šampiona.

Pored talentovanog fudbalera sa Novog Zelanda, Adama Mičela, koji se nalazi na probi, u Zvezdi bi voleli da vide i dva fudbalera iz Srbije u timu naredne sezone. U pitanju su Andrija Luković i Uroš Đurđević.

EKIPA SVE JAČA: Zvezda naredne godine brojnija za talentovanog vezistu!

I dok spominjanje Đurđevića nije ništa novo – fudbaler Palerma maltene svakog prelaznog roka figurira kao jedno od potencijalnih pojačanja ili Zvezde ili Partizana, Andrija Luković ipak predstavlja novitet.

Luković je trenutno fudbaler PSV Ajndhovena, igra na poziciji ofanzivnog veziste i verovatno bi na Marakanu došao kao pozajmljen igrač „Filipsovaca“, pošto sa njima ima ugovor do 2017. godine. Zvezdina šansa jeste to što Luković, od 2. avgusta 2014. godine, kada je postao član holandskog tima, nije igrao za prvi tim već za mladu ekipu.

U Crvenoj zvezdi bi imao priliku da se nametne kao naslednik Marka Grujića, koji na kraju sezone odlazi u Liveprul.

Pre PSV, Luković je nastupao za Rad, dok je tri meča odigrao za ekipu BASK.

(Youtube/Dynamic Agency)

KAKO LI ĆE DELIJE REAGOVATI: Zvezda Ligu šampiona napada sa Hrvatom? (VIDEO)

0
0

8 Komentara

  1. Grujicevo mesto je pokriveno,tu su Plavsic i Babunski,tako da nam veznjaci i nisu preko potrebni.Oni su ga cak i prevazisli u prolecnom delu,pogotovo Plavsic jer Gruja nije nista odigrao a bio je i povredjen.Pojacavaj odbranu i spic napada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter