1
Domaći fudbal

SLAVOLJUB MUSLIN: Kruna moje karijere!

Objavljeno: 05.05.16 u 16:58

Po preuzimanju kormila fudbalske reprezentacije Srbije vrlo brzo oglasio se Slavoljub Muslin.

Od danas je i zvanično poznato da će selektor nacionalnog tima Srbije u predstojećem kvalifikacionom ciklusu za Mondijal u Rusiji 2018. godine biti Slavoljub Muslin.

GOTOVO JE: Srbija dobila novog selektora fudbalske reprezentacije!

Odluka je FSS-a sa današnje sednice Odbora za hitna pitanja, a Muslin je istakao veliko zadovoljstvo ovim izborom srpske ‘Kuće fudbala’.

– Izabran sam za selektora reprezentacije Srbije, što za mene predstavlja veliku čast i obavezu. To je kruna karijere jednog trenera i pred nama je period rada. Ugovor je potpisan na dve godine, a glavni imperativ je odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Međutim, pored toga ima još mnogo stvari treba da se rade, znam da će biti mnogo teško, ali daću sve od sebe – rekao je Muslin u izjavi za ‘Kurir’.

GOTOVO JE: Srbija dobila novog selektora fudbalske reprezentacije!

Dobro je poznato da je Muslin u svojoj karijeri vodio Crvenu zvezdu, ali je pored toga bio i šef stručnog štaba Bresta, Poa, Bordoa, Lansa, Le Maan, marokanskog Vidada, Levskog iz Sofije, ukrajinskog Metalurga, Lokomotive iz Moskve, Himkija, Amkara i Krasnodara u Rusiji, Anortozisa na Kipru, beloruskog Dinama i belgijske klubove Lokeren i Standard Liježa, koji mu je bio poslednji klub do kraja prošle godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter