0
Fudbal

VOKRI OZBILJNO PROVOCIRA: Samo je Hrvatska bolja od nas, možda i Srbija

Objavljeno: 04.05.16 u 12:33

Posle jučerašnje odluke UEFA da u svoje članstvo primi FS Kosovo, ne jenjava euforija kod predsednika tog tela Fadilja Vokrija.

Predsednik kosovskog saveza Fadilj Vokri rekao je danas da tamošnja fudbalska reprezentacije po kvalitetu ne zaostaje mnogo za regionom ocenivši da su samo Hrvatska i možda Srbija ispred.

– Hrvatska i možda Srbija su na višem nivou, dok ostali ne prave veliku razliku u odnosu na nas. Prijem u UEFA je veliki uspeh za Kosovo, mnogo ranije smo to zaslužili, ali je sada doneta odluka i mi smo zadovoljni – rekao je Vokri, a prenosi prištinski Koha ditore.

Kosovski savez 13. maja očekuje da bude primljen i u FIFA, čime bi naknadno dobio mesto u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Prema najavama, postoji plan da kosovska selekcija bude u grupi sa selekcijama Hrvatske, Turske, Islanda, Finske i Ukrajine u kvalifikacijama za SP, koje počinju u septembru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter