8
Domaći fudbal

ŠAMPIONI: Donald i Le Talek poslali poruku svim čitaocima HotSporta koji navijaju za Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.16 u 00:14

Fudbaleri Crvene zvezde danas proslavljaju 27. titulu prvaka države, a čitaocima HotSporta su se ovom prilikom obratila dva fudbalera našeg najtrofejnijeg kluba.

Reč je Mičelu Donaldu i Damjanu Le Taleku. Holanđanin i Francuz su svratili do restoran „Terminal“ gde su došli na večeru, a potom najverovatnije klub „Stefan Braun“ na dalju proslavu. HotSport je zamolio veziste Crvene zvezde da pošalju poruku navijačima crveno-belih koji čitaju HotSport, što su oni i rado učinili:

‘LUMPERAJ’: Šavija stigao u svlačionicu sa muzikom (VIDEO)

0
0

8 Komentara

  1. Hah vidi grobara kompleksasa! Odlucite ko vas ka*a, fmp ili Zvezda. I cuj da se i delije malo raduju, imamo vise titula znaci vise smo se radovali od vas hahha. A kup da ne spominjem. Hajde borite se za 3 mesto, ipak je bronza skup metal.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakve veze zvezdini navijaci imaju sa „uspehom“ FMP-ea i bankomata..??!!! .!. XXAAXXAA .!………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
    • Pećinski čoveče,raspadaš se od zavisti. Pa zar ne vidiš koliko si glup i primitivan u pokušajima da provociraš!

      0
      0
      Odgovori
  3. Hajde,hajde, neka se i Zvezdasi malo poraduju,imace sta da pamte od sezone,narocito Kaho na golu, katastrofu od Borca,packe od Cuke, i sut Luiza za utisavanje Marakane, e sad jos malo kvalifikacije,pa neko slican Kairatu,ili mozda Kairat, pa bum-tras bruka i ispadanje,naredne sezone prvak najverovatnije Partizan. Zato iskoristite ovo nesto vremena za radost, pa posle naravno osvajanje jednog od par mesta na tabeli,od 2-og, do 5-og, jer najverovatnije Partizan ce biti prvak. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi se radujte velikom trecem mestu a u ligi evrope ce vam opet doci neki Samrok ili Petah Tikva, i naravno Vucic ce vam opet biti kriv 😀

      0
      0
      Odgovori
    • Sada i da hoces, ne mozes ni sam da nabrojis ko vam je sve ove sezone udarao packe! Budi bez brige, i sledece sezone ces plakati kao i sada….samo se nadaj boljem, to je ok! Zvezdo zgazi ih sveeeeee!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter