0
Domaći fudbal

BOŽINOV: Dao sam Iliću sjajnu ponudu, ali mi je on rekao da ne može više!

Objavljeno: 04.05.16 u 18:11

Valeri Božinov se sa dva postignuta gola u Surdulici približio Hugu Vijeri i sada se bori za laskavo priznanje za najboljeg strelca u Srbiji.

Bugarski napadač se razigrao. Sa 18 golova je ubedljivo najbolji strelac Partizanan, a mogao bi da bude i najefikasniji u Srbiji. Da bi do toga došao mora prvo da stigne Huga Vijeru sa 20 golova i pazi na „leđa“ gde je Andrija Pavlović sa 17 pogodaka. Valeri Božinov veruje da može da bude prvi strelac lige.

– Nikad u karijeri nisam bio najbolji golgeter neke lige, voleo bih da se to desi baš u Partizanu. Ostajem pri stavu da želim da do kraja sezone izbijem na prvo mesto liste strelaca, mada ne zavisi sve od mene. Dosta toga će se „pitati“ saigrači, ako mi budu stvarali situacije za gol, kao u Surdulici, i pod uslovom da nastavimo da igramo onako efikasno i ubojiti kao protiv Radnika, onda imam šansu – rekao je Božinov u razgovoru za MocartSport i osvrnuo sa na prednost od dva gola koju ima član večitog rivala Hugo Vijera.

MIROSLAV VULIĆEVIĆ: Želim pehar u Kupu, taj trofej mi nedostaje!

– Ne znam da li će Hugo na teren do kraja prvenstva. Deluje mi da neće, ali čak i ako bude spreman, obojici nam preti opasnost od Andrije Pavlovića, takođe „strašnog“ špica, kod koga je primetna jaka želja da bude prvi strelac lige. Odlični su obojica, ali ja želim da budem prvi. Ne vidim ništa sporno u tome. To bi mi mnogo značilo.

Valeri Božinov je pre početka prolećnog dela sezone svakom asistentu obećao po 500 evra. Posle Surdulice je jedan saigrač dobio duplu ponudu, ali je za nju dobio iskren odgovor. Naime, Bugarin želi da mu sledeći gol namesti kapiten Saša Ilić, ali je legenda crno-belih bila iskrena.

ZAMALO: Božinov je zatresao prečku, a Ilić potvrdio da je majstor (VIDEO)

– Za sve u ekipi asistencija vredi 500 evra, osim za Sašu. Njega sam rešio da nagradim duplo. Vidim, nijednom dosad mi nije dao pas za gol, pa sam mu tokom povratka iz Surdulice rekao: „molim te, asistiraj mi, za tebe je bonus 1.000 evra“. A on kaže: „ne mogu više, umoran sam“. Mada, znamo da nije. Može taj još da trči i da daje i namešta golove. Za ono što je uradio kad je spremio šansu Brašancu, pošto je prošao četvoricu igrača Radnika u jednom napadu, dao bih mu 2.000 evra. Uprava bi trebalo da razmisli o tome – zaključio je Valeri Božinov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter