0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS (PLEJ-OF): Ples Partizana u Surdulici (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.16 u 19:51

Partizan je u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije savladao Radnik 4:0 (2:0) posle lepe igre u kišnoj Surdulici.

Odigrao je Partizan jednu od najboljih utakmica ove sezone. Četa Ivana Tomića briljirala je na terenu u Surdulici, a pobeda „parnog valjka“ mogla je biti i ubedljivija. Na kraju 3:0 uz sjajnu partiju Ilića, Božinova i Mihajlovića.

Radnik je na ovom meču prvi zapretio dva puta preko Deletića i Ovusua. Ipak, najbolju šansu imao je Božinov kada je posle sjajnog prodora Ilića pogodio prečku u 18. minutu. Partizan je blizu gola bio i četiri minuta kasnije kada je Brašanac poslao loptu glavom pored gola. „Parni valjak“ je inicijativu krunisao u poslednjih pet minuta prvog dela igre. Prvo je Mihajlović asistirao Božinovu za 1:0, a dva minuta kasnije je isto učinio i Brašanac za 2:0. Božinov je tako postigao 18 golova u Superligi Srbije.

(Izvor: YouTube/ Sport Nation)

Četa Ivana Tomića pobedu je overila u 59. minutu. Sada je Božinov vratio za asistenciju Mihajloviću, a mladi krilni napadač pogodio za 3:0. Nešto kasnije Radnik je pogodio stativu i to je bila najveća šansa za domaćina na meču. Mogao je do kraja utakmice Mihajlović da donese ubedljiviji trijumf Partizanu, ali je njegov pokušaj zaustavio Ristić. U samoj završnici utakmice Golubović postigao još jedan gol za Partizan. Na kraju 4:0 za crno-bele, koji su korak bliže Čukaričkom, koji je poražen od Vojvodine.

(Izvor: YouTube/Partizan Belgrade Channel)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

RADNIK – PARTIZAN 0:4 (0:2)
(Božinov 42, 45, Mihajlović 59, Golubović 90+2)

Surdulica: Gradski stadion. Gledalaca: 2500. Sudija: Petar Piper (Čačak)

Radnik: Ristić – Marković, Vuković, Gojković, Milovanović – Putinčanin, Deletić, Arsić (od 73. Pavlović), F. Stojanović (Mutavdžić), S. Stojanović, Ovusu.
Partizan: Šaranov – Vulićević, M. Stevanović, Jovanović, Bogosavac – Everton, Brašanac (od 46. Kosović), Ilić (od 64. Lukić) – Golubović, Božinov, Mihajlović.

[/stextbox]

Superliga Srbije

34. kolo

Rezultati:

Utorak, 3. maj

Plej of

Voždovac – Crvena zvezda 0:1 (0:0)
(Sikimić 57)

Čukarički – Vojvodina 1:1 (1:0)
(Jovanović 22 – Miletić 67, Trujić 82)

Borac – Radnički Niš 4:1 (1:0)
(Zec 23, 55, 65, Jovanović 77)

Radnik – Partizan 0:4 (0:2)
(Božinov 42, 45, Mihajlović 59, Golubović 90+2)

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter