0
Evrokupovi

LŠ, POLUFINALE: ‘Ludnica’ u Minhenu, Atletiko je u finalu (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.16 u 22:45

Fudbaleri Atletiko Madrida prvi su finalisti Lige šampiona, pošto su u revanš meču polufinala sačuvali prednost iz prvog meča 1:0 i izgubili sa 2:1, ali dalje idu zbog gola u gostima.

„Ludnica“ u Minhenu. Tri gola, dva promašena penala i Atletiko Madrid u finalu. Kratak epilog dešavanja na Alijanc areni, a sada prelazimo na nešto opširniji…

Bajern po prikazanom nije zaslužio poraz. Već u 20 minutu Levandovski se našao u stopostotnoj šansi, ali je Oblak sjajno odbranio. Samo pet minuta kasnije pokušao je i Riberi, ali je ponovo Slovenac bio na mestu. Bajern je do prednosti stigao u 31. minutu kada je Alonso izveo slobodan udarac, lopta je pogodila Himeneza u živom zidu i završila po sred gola u mreži – 1:0. Četa Pepa Gvardiole mogla je do duple prednosti u 34. minutu, Himenez je skrivio penal, ali je šut Milera zaustavio Oblak. Na poluvreme je Bajern otišao sa golom prednosti, koji je meč vodio u produžetak.

Drugo poluvreme je počelo šokantno. Sjajan dupli pas odigrali su Tores i Grizman, Francuz je možda bio u ofsajdu, ali je zastavica ostala dole, izašao je sam na Nojera i matirao ga – 1:1. Od tog trenutka na terenu je postojao samo jedan tim. U 74. minutu Bajern je ponovo poveo. Alaba je centrirao, Vidal glavom loptu vratio u peterac, a Levandovski pogodio – 2:1. „Jorgandžije“ su meč mogle da reše u 84. minutu, ali je sada, nepravedno dosuđen penal, promašio Tores. Bajern je mogao da kazni Špance u 88. minutu, šutirao je Alaba, ali je Nojer fenomenalno odbranio i slobodno možemo reći odveo Atletiko u veliko finale u Milanu 28. maja.

(Izvor: RuTube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

BAJERN – ATLETIKO MADRID 2:1 (1:0)
/Alonso 31, Levandovski 74 – Grizman 54/

Stadion: Alijanc arena u Minhenu
Sudija: Cunejt Čakir (Turska)

BAJERN (4-1-4-1): Nojer – Lam, Boateng, Martinez, Alaba – Alonso – Kosta (od 72. Koman), Miler, Vidal, Riberi – Levandovski.
ATLETIKO (4-4-2): Oblak – Huanfran, Godin, Himenez, Luis – Saul, Gabi, Fernandez (od 46. Fernandez), Koke – Grizman (od 82. Parti), Tores.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter