0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ OPOMINJE: Pali smo psihološki, ko bude igrao mora da da maksimum

Objavljeno: 02.05.16 u 14:45

Šef stručnog štaba Crvene zvezde smatra da ekipa, uprkos osetnom padu forme, mora da razmišlja pozitivno. Pogled na tabelu opisao je kao „udarac mokrom čarapom“.

Crvena zvezda sutra od 16 časova igra meč protiv Voždovca. Miodrag Božović je rekao da se nada da tim razmišlja o pobedi:

– Normalno da razmišljamo u pravcu da nam je potrebna pobeda, i što pre obezbedimo titulu koju čekamo od januara, biće nam lakše. Voždovac će sigurno dati sve od sebe da nas poremeti, ali se nadam da smo dovoljno pametni i da ćemo zabeležiti trijumf.

Potom je prokomentarisao narednog protivnika:

– Iskusni su, ali mi se čini da su se malo opustili kada su ušli u plej of.

JOŠ DAVNO K’O DETE, NAŠAO JE PUT: Da li biste prepoznali fudbalera Liverpula na ovoj slici? (FOTO)

Usledilo je i pitanje da li su se igrači Zvezde opustili prerano:

– Nismo bili euforični, ali smo pomislili prerano da je gotovo. Imali smo 30 bodova više, a sad je šest. Utiče to psihološki, osećamo se kao da nas je neko udario mokrom čarapom.

Trener Zvezde je potom istakao da je poraz od Čukaričkog dovoljna šok terapija, kao i da izostanak nekih igrača nije opravdanje:

– Bili smo i ranije oslabljeni, pa smo pobeđivali. Svejedno, ko izađe na teren mora dati svoj maksimum, rekao je Božović.

Zvezda četiri kola pre kraja ima šest bodova više i utakmicu manje u odnosu na drugoplasirani Čukarički. Crveno-belima su potrebne dve pobede u narednih pet mečeva kako bi i matematički obezbedili titulu šampiona Srbije.

ČAROLIJA JE JOŠ UVEK TU: Nova majstorija u cipelama Dragana Stojkovića Piksija (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter