3
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

SKANDAL U TURSKOJ: Navijači Karabuka tukli fudbalere Elzaga (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.16 u 10:10

Ponovo haos u turskom fudbalu zahvaljujući navijačima, ali ovoga puta nisu stradale sudije već gostujući igrači.

Reč je o meču druge lige između Karabuka i Elzaga 2:2. Naime, domaći navijači su uleteli na teren da se obračunaju sa gostujućim fudbalerima. Usledio je opšti haos, pošto ni fudbaleri Elzaga nisu sedeli skrštenih ruku. Fudbaler Silva je pokušao maj-gerijem da nokautira jednog navijača, ali je povredio redara koji je intervenisao. Pogledajte haos na turskim terenima…

POBEDNIK DANA: Golman Sasuola je uspeo nešto neverovatno, savladao je sam sebe! (VIDEO)

(Izvor: YouTube/Samsunsporum.Net)

0
0

3 Komentara

  1. To vam je skandal a kada su cigani pre neku godinu u rupi tukli igrace Partizana i nisu im dozvolili ulazak u svlacionicu na poluvremenu, kazna od 300 000 dinara i 2 utakmice bez publike vam je bio veci skandal od samog cina.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet kmecis „Meraklijo“… A secas li se ko je tada izazvao incident? Secas li se da su vasi navijaci utrcali u teren i provocirali ceo Sever?! Secas li se kako su isti ti vasi navijaci dobili batine i proterani kao kerovi sa stadiona? Budi malo bar realan, ne gledaj jednostrano….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter