1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠRAF KOJI JE NEDOSTAJAO: Zvezda od danas mnogo jača uoči finiša sezone

Objavljeno: 30.04.16 u 15:06

Lepe vesti za sve zvezdaše stižu sa današnjeg treninga crveno belih.

Od 151. ‘večitog’ derbija Hugo Vijeira je povređen i odsustvuje sa terena, a rezultati Crvene zvezde, kao po automatizmu, krenuli su nizbrdo. Umesto već obezbeđene titule, Zvezda je zakomplikovala situaciju, a praznina se osetila i u napadačkoj liniji tima.

ZVEZDA U OFANZIVI: Crveno-beli naciljali tri reprezentativca, na listi i bivši igrač kluba

Zato je povratak Portugalac ono što će obradovati sve Delije. Zvezda je na svom sajtu objavila da je Vijeira uspešno sanirao svoju povredu i da je stigao u Beograd posle nedelju dana provedenih na rehabilitaciji.

KAKO DA KRENE ‘ORLOVIMA’? Grof Božović predlaže hapšenja

Odradio je svoj prvi trening i već je na raspolaganju Miodragu Božoviću. Da li će moći da pruži svoj puni doprinos već protiv Voždovca, u utorak 3. maja, ostaje da se vidi.

0
0

1 Komentara

  1. Prvenstvo penali: Vozdovac 2,Borac 1,Jagodina 1.
    Prvenstvo neiskoristeni penali: Cukaricki 2,Radnicki Nis 1,Javor 1,Vojvodina 1,Rad 1.

    Kup penali: Sindjelic 1.

    Prijateljske penali: Aluminij 1,Terek Grozni 1,Rudar Velenje 1,Tosno 1.

    Trening mecevi penali: Partizan A – Partizan B 2 penala.

    Evropa neiskoristeni penali: Steaua 1 penal.

    Ukupno: 18 penala.

    Evo za grobare koji kukaju stalno na Zvezdinim vestima…18 penala im je dosudjeno na svim utakmicama ove sezone,prvenstvo,kup,Evropa,cak i na prijateljskim pripremnim i trening mecevima padavicari su uvezbavali za penale…Do kraja sezone imaju jos 5 utakmica a verovatno i jos koju prijateljsku pa ce preci kvotu od 20 penala po sezoni…I ne samo to nego su trazili bar jos 30ak penala da im se dosudi tokom ove sezone,sto je mnogo mnogo je ni Barseloni se ne dosudi 20-50 penala po sezoni…Kad igraju nereseno ili izgube svi im krivi od Vucka do CIE i trebalo je da bude od 2 do 5 penala po utakmici,kada pobede i kada im sviraju penal ili 2 opet im 1-2 penala nisu svirana,mnogo alavo bre…Sirite ovo da vide ljudi sta je alavost…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter