2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan sa pola gasa ‘ukrotio zebre’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.16 u 18:54

U 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije, Partizan je na svom terenu savladao Borac iz Čačka 2:0 (1:0).

Četa Ivana Tomića zabeležila je prvu pobedu u plej-ofu Superlige Srbije. „Žrtva“ su bile čačanske „zebre“ koje su u Humsku stigle ako mogu da izbore bar jedan bod. Crno-beli se nisu dali slavili su sa 2:0 i tako nastavili poteru za drugo mesto, dok je Borac sada daleko od pozicije koja vodi u Evropu. Junaci pobede „parnog valjka“ bili su mladi Golubović i Brašanac

Partizan je od samog početka bio bolji tim i bilo je samo pitanje trenutka kada će domaćin povesti. Prvu priliku imao je u 11. minutu mladi Golubović posle sjajne akcije Božinova i Ilića, ali je šutirao pored gola. Sedam minuta kasnije isti igrač je ponovo bio u šansi, ali je glavom šutirao daleko preko gola. Najbolju priliku „parni valjak“ je imao u 37. minutu kada je Bandalovski šutirao iz kaznenog prostora, Bajić odbranio, na loptu je naleteo Golubović ali je sa pet metara poslao nebu pod oblake. Ipak, samo deset minuta kasnije slična situacija u kaznenom prostoru gostiju, šutirao je Mihajlović, golman „zebri“ je odbranio, ali je sada Golubović bio priseban i loptu smestio u mrežu – 1:0. Bio je to i poslednji detalj u prvom delu igre.

(Izvor: YouTube/Planeta SportaTV)

Drugo poluvreme počelo je sjajnom prilikom za Borac. Igrao se 51. minut kada je posle kornera Maslać šutirao i pogodio stativu. Posle gola Partizan je ponovo zaigrao bolje, a to mu se isplatilo tek u 73. minutu kada je jedan od fudbalera Borca oborio Mihajlovića u kaznenom prostoru. Sudija Anđelković je pokazao na penal, a odgovornost je preuzeo Brašanac. Naravno, vezita „parnog valjka“ nije pogrešio – 2:0. Do kraja utakmice zabeležili smo još pokušaj gostiju Bangure, ali je to bilo preslabo da se savlada Šaranov. Na kraju zaslužena tri boda za „parni valjak“.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – BORAC ČAČAK 2:0 (1:0).

Strelac:

Golubović 45+1, Brašanac 73. penal

Stadion. Partizana. Sudija: Dejan Anđelković.

PARTIZAN: Šaranov – Bandalovski, Jovanović, Stevanović, Bogosavac – Everton, Brašanac, Ilić, Golubović (od 72. Stevanović), Mihajlović – Božinov (od 67. Vlahović).
BORAC Č: Bajić – Tanasin, Krstić, Maslać, Kostić – Balabanović (od 71. Adžović), Petraci, Jovanović, Zorić, Zec – Vujaklija.

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, 3. KOLO:

Plej-of:

Sreda:

Crvena zvezda – Čukarički 1:2 (0:1)
(Katai 70 – Pavlović 31, 54 penal)

Četvrtak:

Partizan – Borac 2:0 (1:0)
(Golubović 45+1, Brašanc 73 penal)

Vojvodina – Voždovac 17.30
Radnički Niš – Radnik 18.00

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Plej-aut:

Četvrtak:

Novi Pazar – Rad 1:0 (1:0)
(Ubiparip 13)

18.00 Javor – OFK Beograd
18.00 Metalac – Jagodina
18.00 Mladost L – Spartak

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. Iz aviona se videla namestaljka…kao i u prethodne dve tekme ova kluba u ovoj sezoni.Posto su spasili Borac od ispadanja u prethodnoj sezoni,Cacani su se obavezali da ih puste na sva 3 meca ove sezone.Gde je sad ta cuvena komisija,da ispita cistu namestaljku?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter